Haberler

Steven Spielberg ve Netflix’ten Yeni Anlaşma: Spielberg’ten Netflix’e Senede İki Film

Netflix, malum streaming servislerin şu anlık kralı. Ancak Disney+, Amazon Prime ve HBO Max gibi ciddi rakiplerin son yıllardaki yükselişi Netflix’i sürdürebilir bir başarı için yeni yatırımlara itiyor. Bu Netflix animasyonlar, belgeseller, reality show’lar, diziler ve filmler için ayrı ayrı yatırımlar yapıyor. Bunlardan en öne çıkanı da ünlü sinemacılara yerine getirdiği anlaşmalar oldu. Bu zamana kadar David Fincher, Martin Scorsese, Alfonso Cuaron gibi büyük yönetmenlerle anlaşmalar yerine getiren Netflix, yine büyük bir sinemacıyla anlaşmanın eşiğinde. Steven Spielberg ile Netflix, senede 2 filmlik bir anlaşma sağlamak üzere.

Daha önce, Oscar yarışlarında Netflix’i eleştirin Steven Spielberg o zamanlar büyük bir tartışmayı alevlendirmişti. Streaming servislerde yayınlanan filmlerin Oscar’da bulunmaması gerektiğini savunan Spielberg, şimdilerde ise Netflix ile çalışmaya hazırlanıyor. Zamanında Netflix sinema için karşı karşıya gelen usta yönetmen, üzerine gelecek eleştirileri nasıl karşılayacak, merak konusu.

Saving Private Ryan, Indiana Jones,Schindler’s List, E.T.,Jurassic Park, Minority Report gibi kült filmlere imza atan usta isim ve sahibi olduğu yapım şirketi senede 2 film geliştirecek. Spielberg bu filmlerin yönetmenliğini de yapabilecek.

Netflix’in usta yönetmenlerle olan işbirliği daha önce iyi meyveler verdi. Irirshman, Rome ve son olarak Mank. Spielberg ile olan bu anlaşma ne gibi seyirlikler önümüze getirecek, zamanla göreceğiz.

İlişkili İçerik
Haberler

Disney Plus 2 senesi dolmadan 100 milyon aboneyi geçti

Disney+, henüz açılalı 18 ay olmasına rağmen tam tamına 100 milyondan fazla üyeye ulaştı.
Devamını Oku
Haberler

Amazon'dan Dev Yatırım; Amazon MGM'yi Satın Aldı

Dünyanın en büyük markalarından Amazon, kargoculuktan bu yana son 20 yılda inanılmaz yol…
Devamını Oku
Haberler

Usta Kalem Alan Moore Emeklilik Kararından Geri Döndüğünü Açıkladı

Çizgi-roman dünyasının en efsane kalemlerinden Alan Moore, emeklilik kararından geri…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir