Haberler

Amazon’dan Dev Yatırım; Amazon MGM’yi Satın Aldı

Dünyanın en büyük markalarından Amazon, kargoculuktan bu yana son 20 yılda inanılmaz yol aldı. Amazon.com’u dünyanın en devase sitelerinden bir haline getirdi, Amazon’un sahibi resmi olarak dünyanın en zengin insanı vesaire. Tabii bu kadar büyüyünce eğlence sektörüne de el atan Amazon, sinema ve televizyon sektöründe kendi streaming servis sağlayıcısı Amazon Prime Video’yu çıkarttı. Hatta bu platform şu sıralar dünyanın gelmiş geçmiş en pahalı prodüksiyonuna sahip Yüzüklerin Efendisi Dizisini yapıyor. Tam tamına 420 küsür milyon dolara hemde.

Amazon bu konuda ciddi ve somut adımlar atmaya devam ediyor. Metro Goldwyn Mayer‘in, Yani MGM Amazon tarafından satın alındı. Dört binden fazla filmde ismi bulunan MGM’in, 8.45 milyar dolar karşılığında Amazon’a satıldı. MGM’nin isim haklarını sahip olduğu markalarından biri de James Bond. Bu yatırım, Amazon’un şu ana dek gerçekleştirdiği en büyük ikinci yatırım.

MGM’nin içerisinde bir çok önemli marka bulunuyor. Ancak bana kalırsa orada bir James Bond ismi var ki, artık yeniden çevrim filmleri mi gelir yoksa Prime’a özel yüksek bütçeli bir James Bond dizisi mi gelir, bilemiyorum. Zira Amazon, Prime Video kısmını yavaş ama emin adımlarla besliyor. Önümüzdeki günlerde bu konuda detaylı haberleri paylaşacağız. Ancak yakında duyurulacak bir James Bond dizisine de hazırlıklı olmak da fayda var. 🙂

İlişkili İçerik
Haberler

Disney Plus 2 senesi dolmadan 100 milyon aboneyi geçti

Disney+, henüz açılalı 18 ay olmasına rağmen tam tamına 100 milyondan fazla üyeye ulaştı.
Devamını Oku
Haberler

Steven Spielberg ve Netflix'ten Yeni Anlaşma: Spielberg'ten Netflix'e Senede İki Film

Netflix, malum streaming servislerin şu anlık kralı. Ancak Disney+, Amazon Prime ve HBO Max gibi…
Devamını Oku
Haberler

Usta Kalem Alan Moore Emeklilik Kararından Geri Döndüğünü Açıkladı

Çizgi-roman dünyasının en efsane kalemlerinden Alan Moore, emeklilik kararından geri…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir