Sinema Haberleri

Batgirl Filmi HBO Max’e Geliyor

Warner Bros.’un bildiğimiz. Gibi bu aralar varı yoğu HBO Max. Kendi platformu olan HBO Max’in daha fazla aboneye ulaşabilmesi için tüm değerli karakterlerini bu platform için çıkartan HBO Max, uzun bir süredir rafta beklettiği ünlü DC karakteri Batgirl için sonunda somut adımlar atmaya başladı.

Batgirl filmini normalde Joss Whedon çekecekti. İlk iki Avengers filmini yöneten ünlü isim, Batgirl için de filmin senarist ve yönetmenlik görevini yapmaya hazırlanıyordu. Ancak bir takım problemler nedeniyle Batgirl projesinden çekilen Joss Whedon yerine Warner Bros. Yeni bir yönetmen arayışını sonlandırdı.

HBO Max için çekilecek filmi, Bilall Fallah ve Adil El Arbi ikilisi yönetecek. Bu ikili Ms. Marvel dizisinde yönetmenlik görevini gerçekleştirirken Bad Boys For Life filminin de yönetmen koltuğunda oturdu.

Batman’in hikayesinde özellike çizgi romanlada önemli bir yer edinen Batgirl, Batman’e yardımcı olan polis şefi James Gordon’ın kızı Barbara Gordon’ın hikayesini anlatıyor. İlk olarak 1966 yılında tanıtılan karakteri bu yeni adaptasyonda kimin canlandıracağı henüz belli değil

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir