Sinema Haberleri

Ata Demirer’in yeni filmi Bursa Bülbülü’nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün çekimlerine başlandı. Filmde, Ata Demirer’in yanı sıra Cem Gelinoğlu, Tarık Pabuççuoğlu, Melek Baykal, Özge Özacar gibi isimler yer alıyor. Ata Demirer’in geçen yıl yaz aylarında senaryosunu bitirdiğini açıkladığı yeni projesi Bursa Bülbülü’nün çekim takvimi birkaç kez ertelenmişti. Eyyvah Eyvah başta olmak üzere birçok filmde ünlü komedyen ile işbirliğine giden Hakan Algül’ün bir kez daha yönetmen koltuğunda oturacağı filmin çekimlerine başlandı. Ata Demirer, müjdeyi kişisel sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Ata Demirer’in geçen yıl yaz aylarında senaryosunu bitirdiğini açıkladığı yeni projesi Bursa Bülbülü’nün çekim takvimi birkaç kez ertelenmişti. Eyyvah Eyvah başta olmak üzere birçok filmde ünlü komedyen ile işbirliğine giden Hakan Algül’ün bir kez daha yönetmen koltuğunda oturacağı filmin çekimlerine başlandı. Ata Demirer, müjdeyi kişisel sosyal medya hesaplarından duyurdu.

BKM’nin yapımcılığını üstlendiği, Ata Demirer’in yanı sıra kadrosunda Cem Gelinoğlu, Tarık Pabuççuoğlu, Melek Baykal, Özge Özacar gibi isimler yer aldığı Bursa Bülbülü, 1980’li yıllarda komedyenin doğup büyüdüğü Bursa’da geçen bir müzikal olacak.

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One'dan ilk fragman yayınlandı

Mission: Impossible serisinin yedinci filmi Mission: Impossible – Ölümcül Hesaplaşma…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir