Sinema Haberleri

M. Night Shyamalan İlgi Çekici Yeni Filmi Old Fragmanıyla Görücüye Çıktı

M. Night Shyamalan, Hollywood bünyesinde kendine yer edinmiş en garip yönetmenlerden biri. Kendisinin Unbreakable, Split, The Sixt Sense gibi şaşırtıcı derece benzersiz ve iyi işleri varken tüm animasyon tarihinin en sevilen işlerinden The Last Airbender’in filmini rezalet bir şekilde beyazperdeye aktarması ya da son filmi Glass gibi hayal kırıklığı ötesi durumları da var. İyiyken çok iyi ancak olmadığında ortaya son derece kötü işler çıkartan bir yönetmen yani.

M. Night Shyamalan şimdilerde de yeni filmiyle gündemde. Yine değişik bir tarza sahip yeni filminin fragmanı yayınlandı ve açıkçası acayip derecede ilgi çekici duruyor. Korku türündeki Old filmi, bir sahile giden bir ailenin bu esrarengiz zaman olaylarıyla korku dolu anlar yaşamasını konu ediniyor. Sahilde bir ceset buluyorlar ardından küçük çocuklar bir anda yaşlanıyor; hamile kalıyor hatta kayboluyorlar.

Oyuncu kadrosunda Gael García Bernal, Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Aaron Pierre, Alex Wolff, Vicky Krieps, Abbey Lee, Nikki Amuka-Bird ve Ken Leung gibi isimlerin yer aldığı film, temmuz ayında izleyici ile buluşacak. Filmin vizyon tarihi 23 Temmuz olarak belirlenmiş. Bakalım Shyamalan, yakında  tamamiyle açılması planlanan sinema salonlarına hareket getirebilecek mi?

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir