Dizi Haberleri

Netflix Jupiter’s Legacy’i İptal Etti

Süper kahraman hikayelerinin son zamanlarda epey revaçta olduğu aşikar. Her bir platform, kendi süper kahraman destanını yazmak için büyük çaba sarfediyor ancak her biri bu işin altından başarıyla kalkamıyor. Disney bu konuda, Marvel ile epey başarılı ve Amazon Prime’da gerek The Boys olsun gerek Invincible olsun, hiç de fena olmayan işler otaya koymaktalar. Peki Netflix? Netflix’de Daredevil, Punisher gibi dizilerle bu alanda iyi işler çıkarmıştı ancak artık o markalara sahip değiller ve bir süredir, yeni bir marka yaratmakta zorlanıyorlar. Bir süre daha öyle devam edecek gibi zira büyük umutlarla çıkardıkları Jupiters Legacy, ilk sezonunun finali üzerinden daha 1 ay geçmeden iptal edildi.

Ünlü yazar Mark Millar ile ortaklığa giden Netflix, yazarın oluşturduğu eserleri uyarlamak için büyük bir bütçe ayırmıştı. İlk olarak Jupiters Legacy ile başlayan bu ortaklık epey umut vaat ediyordu zira hem eser iyiydi hem de Netflix bir hayli sağlam bütçe ayırmıştı ancak izlenme oranları pek iç açıcı değil ki, Netflix diziyi ilk sezonundan hemen sonra iptal etti.

Mark Millar ile Netflix’in ortaklığı tabii ki devam edecek gibi duruyor. Ünlü yazarın kaleminden çıkan bir diğer sevilen eser Supercrooks’u çekmeye hazırlanıyor. Jupiter’s Legacy ile aynı evrende geçen eser, kötü karakterlere odaklanan bir hikaye anlatacak. Bu dizinin yayın tarihi henüz belli değil.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir