Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler dışında yepyeni isimleri de hayranlarla buluşturmaya hazırlanıyor. San Diego Comic-Con’da gelecek planlarından bahseden Kevin Feige, yeni aşamalar için oldukça heyecanlı.

Marvel Sinematik Evreni’nin birinci yaratıcısı Kevin Feige, cumartesi günü San Diego Comic-Con fuarında Wakanda Forever’ın serinin 4.aşamasının son bölümü olduğunu ve Ant-Man and the Wasp: Quantumania filmiyle 5.aşamanın başlayacağını doğruladı. Black Panther: Wakanda Forever’ın da beyaz perde de yer almasıyla çizgi roman devi 4. fazı geride bırakmış olacak. Ardından, heyecanla beklenen 5. ve 6. aşamalar beyaz perdeye ve Disney Plus’a gelecek. Her ne kadar 5. fazda yer alan bazı yapımların geleceği önceden açıklansa da, yeni panelle birlikte hem tarihleri ortaya çıktı hem de gizli tutulan yapımlar belli oldu.

Yalnızca sinema salonlarında gösterilecek olan Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ın ardından beşinci aşama 2023 baharında Disney+’ta yayınlanacak olan Secret Invasion ile devam edecek. Bir uzaylı türü olan Skrull’ların dünyaya en üst düzeyde sızdırdığı komplo sonucu Nick Fury ile Talos’u bir araya getiren altı bölümlük diziyi Kyle Bradstreet (Mr.Robot) yazarken yönetmenliğini Thomas Bezucha (The Family Stone) ve Ali Selem (Sweet Land) üstleniyor. Evreni tekrardan sinemalara ise Guardians of the Galaxy Vol. 3 döndürecek. Takım için son dansı niteleyen filmden kısa bir fragman da paylaşıldı. 2023 yazına geldiğimizde ise üç yeni proje seyirciyle buluşacak. Hawkeye dizisinin spin-off’u olan ve Maya Lopez’e odaklanacak Echo ile geçtiğimiz yaz yayınlanan Loki dizisinin ikinci sezonu fazın temsilcileri olacak. Ayrıca Captain Marvel’ın devamı niteliği taşıyan The Marvels, 28 Temmuz 2023’te vizyona girecek. Mahershala Ali’yi yarı vampir olarak evrende göreceğimiz Blade, 3 Kasım 2023’te vizyona girerek bahar sezonunun ilk adımını atacak. Sonbaharda ayrıca Iron Man’e çok benzeyen süper demir bir takım elbise yapan genç mühendislik öğrencisini takip eden IronHeart dizisi Disney+’ta yayınlanacak. 2023 yılında evrenin kapanışını ise WandaVision’ın spin-off’u olma niteliği taşıyan Agatha: Coven of Chaos yapacak.

Evren 2024’e Charlie Cox’u tekrardan Daredevil olarak göreceğimiz Daredevil: Born Again ile başlayacak. Bahar aylarında Disney+’ta yayınlanması beklenen Daredevil geçtiğimiz yıl vizyona giren Spider Man: No Way Home’da da seyirci karşısına çıkmıştı. Takvimler 2024 yılının mayıs ayını gösterdiğindeyse Captain America: New World Order sahneye çıkacak. Marvel Sinematik Evreninin en eski serilerinden biri olan Captain America’nın son bölümünü Julias Onah (Luce) yönetecek. Beşinci fazın kapanışını ise Temmuz 2024’te vizyona girecek olan Thunderbolts yapacak. Jake Schreier (Paper Towns)’ın yöneteceği film uyarlaması, süper kötülerden oluşan bir anti-kahraman takımını merkeze alacak.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisinden ilk uzun fragman geldi!

J.R.R. Tolkien’ın The Hobbit ve The Lord of the Rings’inin binlerce yıl öncesinde geçecek…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir