Dizi Haberleri

David Fincher The Killer ile Geri Dönüyor

Son filmi Mank ile adından övgüyle söz ettiren David Fincher, çok ara vermeden yeni filmiyle geri dönmeye hazırlanıyor. Se7en, Fight Club, Zodiac, Social Network gibi benzersiz işleri sinema dünyasına kazandıran usta yönetmen, Se7en’ın senaryosunu yazdığı Andrew Kevin Walker’la tekrar çalışacak. Andrew Kevin Walker’ın yazdığı filmin çekimlerine  Kasım ayı gibi Paris’te başlanması planlanıyor.

David Fincer’ın bir diğer önceden çalışacağı partneri ise Mank ile en iyi görüntü yönetmenliği kazanan Erik Messerschmidt olacak. Kendisi Fincher ile tekrar, Killer için bir araya geleceklerini söyledi.

The Killer konusu itibari ile epey ilgi çekici duruyor. Sert ve farklı bir dili olan çizgi romandan uyarlanan Killer konusu itibari ile bir suikastçinin psikolojisini anlatıyor. Kaynak materyal olarak sert ve noir bir havaya sahip killer, gerçekleştirdiği cinayetler sonrasında psikolojik bir çöküntüye giren suikastçinin yolunu kaybetmesine odaklanıyor. David Fincher’ın benzersiz tarzı için tam biçilmiş kaftan olan The Killer, Netflix’te yayınlanacak.

Filmin başrolü için Michael Fassbender ismi geçiyor. X-men, 12 Years of Slave, Inglorius Bastards, Shame gibi filmlerde başarılı performansını izlediğimiz aktör, The Killer filminin başrolü için geçen ilk isimlerden biri.

David Fincher ve Netflix işbirlikleri şu ana dek hep tatmin edici sonuçlar doğurdu. Bakalım usta yönetmen, The Killer ile nasıl bir seyirlik ortaya çıkaracak.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir