Sinema Haberleri

John Wick 4’e İki Yeni Usta Aktör Katıldı

John Wick serisi aksiyon janrasına getirdiği yenililerle beraber kendine sıkı bir hayran kitlesi yarattı. İlk filmin benzersiz aksiyon sahneleri ve silahlı çatışmaları, filmin hem orijinal hem de sade hikayesi ile beraber son yılların en büyük sinema serilerinden biri haline geldi. Keanu Reeves’in de donuk oyunculuğuna tam oturan bir karakter olan John Wick karakteri şimdiden sinema tarihine geçti diyebiliriz. 3 adet film eskiten seri haliyle 4. Film için de kolları sıvamış durumda.

IP Man filminin başrol oyuncusu ve uzakdoğu sanatlarının saygı duyulan usta aktörü Donnie Yen geçtiğimiz günlerde John Wick 4’e katıldı. Donnie Yen sonrasında da bir başka uzak doğu aksiyon filmlerinin yıldızı, Hollywood’un kadrolu Samuray aktörü Hiroyuki Sanada’da kadroya katılan bir diğer isim oldu. Bunlar film adına epey sevindirici gelişmeler zira aksiyon filmleri konusunda bu denli yetenekli ve usta aktörlerin kadroyu katılıyor oluşu John Wick 4 için bir tık daha heyecanımızı tetikliyor.

John Wick 3 300 milyon dolar hasılat elde etmişti ve ilk iki filmi yakalamıştı. 3 filmiyle de benzer yüksek bir gişe başarısı elde eden seri, 4. Filmiyle de bu başarıyı devam ettirme peşinde. John Wick 4, 27 Mayıs 2022 tarihinde vizyona girecek

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir