Dizi Haberleri

The Book of Boba Fett Dizisinin Çekimleri Tamamlandı

Disney+’ın medarı iftiharı Star Wars dizisi The Mandalorian, yakaladığı başarı sonucunda yeni Star Wars dizilerinin önünü açtı. The Mandalorian’on 3. Sezonu şu sıralar çekiliyor iken bir yeni haber de The Book of Boba Fett dizisinden geldi. The Book of Baba Fett dizisinin çekimlerinin tamamlandığı duyuruldu.

Disney, The Mandalorian’ın sezon finalinde, sezon içerisinde öyküsünü ufaktan işlediği Boba Fett karakterinin dizisini duyurmuş ve bu gelişme Star Wars hayranlarını bir hayli mutlu etmişti. Boba Fett, ilk üçlemede yer alan bir yan karakterdi ve çok fazla sahne süresi olmamasına rağmen az sürede kendine iyi bir hayran kitlesi yaratmıştı. Disney yatırımcılar günü tekliğinde bir çok Star Wars yapımı duyurulmuş, bu etkinlikten bir gün sonra yayınlanan The Mandalorian finalinde de The Book of Boba Fett dizisinin duyurulması büyük bir sürpriz etkisi yapmıştı.

Seride, İmparatorluk ve Jabba the Hutt için çalışan bir kelle avcısı olan Boba Fett, Han Solo ve Chewbacca’nın izini sürüp, tutsak almıştır. Boba Fett, seride Klonların Saldırısı, İmparator ve Jedi’ın Dönüşü filmlerinde yer almıştır.

Book of Boba Fett dizisi de Boba Fett’in maceralarını derinden inceleyecek bir tıpkı mandalorian gibi, Star Wars evreninde bir ödül avcısının başından geçenleri anlatacak. Dizinin henüz fragmanı yayınlanmadı ancak post-prodüksiyon aşamasına geçen dizi için bir kaç içerisinde tanıtım çalışmaları başlayabilir diye düşünüyorum.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir