GenelHaberler

Video Platform Servislerinde 2020’nin en çok izlenen 10 Dizisi

Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Disney+ ve diğerleri. 2020 TV anlayışının değiştiği ve iyice video platform servislerine alıştığımız bir sene oldu. Peki bu tüm sene boyunca, global olarak en çok hangi diziler stream edildi? Gelin beraber bakalım.

10 Friends- HBO Max

Friends 2004 yılı beraber final yapalı epey uzun sure oldu ancak etkisini hala kaybetmiş değil. Modern televizyon dünyasında sit-com anlamında devrim yaratan dizi 2020’de dahi kendine en çok izleten yapımlar arasında yer bulabiliyor. 5 arkadaşın hayatını anlatan komedi dizisi Friends, HBO Max’ın 2020’de en çok izlenen yapımları arasında.

9. The Big Bang Theory- HBO MAX

Bazinga! Yine bir başka CBS komedisi olan The Big Bang Theory, birkaç sene önce bitmiş olmasına rağmen etkisini yitirmiş değil. 3 Geek arkadaş ve bir sarışın kızın kapı komşusu olmalarıyla başlayan dizinin hikayesi tam olarak 12 sezon devam etti. Sheldon Cooper’ı tekrar ziyaret etmek istiyorsanız The Big Ban Theory, HBO Max’te online.

8. The Sopranos-HBO Max, Prime Video, ve Hulu

Tüm zamanların en büyük dramalarından Sopranos, bitişinin üzerinden epey bir süre geçmesine rağmen hala en popüler zamanlarındaki gibi izleniyor. Kişisel olarak da en sevdiğim dizilerden olan Sopranos, New York’ta yaşayan Tony Soprano’nun mafyatik ilişkilerini, günlük aile ve arkadaş yaşantısını gangster anlatısıyla ekrana taşıyor. The Sopranos, aldığı onlarca ödülü ve müthiş karakterleri ile HBO Max, Prime Video ve Hulu ekranlarında.

7. New Girl- Netflix

Başrolünde Zooey Deschanel’in olduğu, sevgilisinden yeni ayrılmış bir genç kızın üç erkekle aynı eve taşınmasının ardından başından geçenleri komik bir dille anlatan New Girl, beklentileri fazlasıyla aşıp kendini izleten bir yapım. New Girl’ü Netflix’te bulabilirsiniz

6. Waco- Netflix

Netflix, zamanında hakettiği değeri görmemiş yapımların ikinci bir şans ile yeniden parlayabildiği bir platform olma yolunda ilerliyor ve Waco bunun bir başka örneği. Waco ilk olarak 2018 yılında Paramount Pictures tarafından yayınlanan bir mini diziydi ancak asıl parlamasını bu sene yaptı. Bu iyi oyuncularla parlayan suç- drama yapımını Netflix’ten takip edebilirsiniz.

5. Avatar: The Last Airbender- Netflix

Finalinin ardından tam tamına 12 sene geçmiş olmasına rağmen kendine bu listede yer bulabilen bir animasyon olan Avatar: The Last Airbender, bu listede olmasıyla beni en çok mutlu eden yapım. Hem bir yol hikayesi, hem kahramanlık destanı ve müthiş karakter gelişimleri ile Avatar The Last Airbender, yeni yol arkadaşları için Netflix’te sizleri bekliyor.

4. Parks and Recreation- Netflix

Parks and Recration, 2020’nin en çok izlenen yapımları arasında kendine 4. sıradan yer buluyor. The Office’in ruhani devamı olan yapım, eğer o tarzda bir komedi arayanlar için biçilmiş kaftan.

3. Breaking Bad- Netflix

Gelmiş geçmiş en iyi birkaç diziden biri olan Breaking Bad’i anlatmaya çok gerek yok sanırım. Bir lise kimya hocasısının uyuşturucu satarak bir suç barondan dönüşmesini anlatan bu efsane dramayı izlemediyseniz, sizleri Netflix’e alalım.

2. Community- Prime Video, Netflix ve Hulu

Yine bitişişinin ardından yıllar sonra popüler olan bir komedi. Rİck and Morty’nin yaratıcılarından Dan Harmon’ın senaryosunu kaleme aldığı ve absürt mizahı ile gönülleri feth eden Communty, tüm zamanların en özel bir kaç komedisinden biri. Türkiye için Netflix’ten takip edebilirsiniz.

The Office-  2020 Netflix, 2021 Peacock

Listenin 1 numarasında The Office bizleri selamlıyor. 2020’nin en çok stream edilen dizisi olan Office’in 2020 yılında yakaladığı popülaritesi, yayınlandığı zamanlardan çok daha fazla. Kişisel olarak da en sevdiğim dizilerden olan Office, bozuk moralleri anında onaran, güzel karakterleri ve komik anlarıyla Amazon Prime ve Netflix’te.

İlişkili İçerik
Genel

Scarlett Johansson ve Disney davası Sonuçlandı; Karar Emsal Niteliğinde

Pandeminin en çok etkilediği sektörlerden biri hiç kuşkusuz sinema sektörü oldu. Geçtiğimiz…
Devamını Oku
Dizi HaberleriGenel

Vakıf Dizisi 2. Sezon Onayını Aldı

Isaac Asimov’un kült ve ölümsüz eseri Vakıf, ilk sezonu henüz başlamışken ikinci sezon…
Devamını Oku
Haberler

Disney Plus 2 senesi dolmadan 100 milyon aboneyi geçti

Disney+, henüz açılalı 18 ay olmasına rağmen tam tamına 100 milyondan fazla üyeye ulaştı.
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir