Haberler

Sony Pictures, Birden Fazla Markasını Sinema ve TV için İzleyici Karşısına Getirmeyi Planlıyor

Nathan Drake (Tom Holland) in Columbia Pictures' UNCHARTED.

Geçtiğimiz sene birçok Ünlü oyun serisinin sinema ve televizyon için yeşil ışık yaktığının haberlerini aldık. Bunlardan en dikkat çekenleri, Naughty Dog oyunu The Last of Us, HBO’daki bir televizyon dizisine uyarlanacak. Netflix ise bu konuda kozunu Ünlü seri Assasin’s Creed ile oynayacak.

Peki, Sony Pictures’ten haberler neler? Stüdyonun CEO’su Tony Vinciquerra’ya göre, bu haftanın başlarında bir CNBC röportajında ​​Sony Pictures, birden fazla PlayStation markasını yedi TV şovuna ve üç filme dönüştürmeyi planlıyor. PlayStation’dan sunulan oyunları büyük ve küçük ekranlara getirme planı, stüdyonun oyunları film ve televizyonla daha iyi entegre etme çabasının bir parçası. Bu entegrasyon, filmlerin ve TV şovlarının yayınlanacağı platform olan One Sony aracılığıyla gerçekleşecek. Görünüşe göre son zamanların bu popüler ‘’oyunları film yapalım’’ modasından Sony’de geri kalmayacak.

Sony’nin bu konudaki ilk hamlesi, PlayStation’ın gözbebeği Uncharted serisi ile geliyor. Çekimlerine başlanan filmin başrollerinde son Örümcek Adam Tom Holland ve ünlü oyuncu Mark Wahlberg üstleniyor. Bir hazine avcısının başından geçenleri anlatan Uncharted serisi, müthiş sinematik anları ve iyi senaryosuyla yıllarca kendini oynatan bir oyun olmuştu. Bakalım sinema serüveni Sony adına mutlu başlayacak mı?

Uncharted dışında herkesi beklediği bir God of War adaptasyonu olsa gerek ancak bu sorumluluğun altına girecek bir yönetmen bulmakta Sony epey zorlanacaktır. Zira God of War, televizyon ya da beyazperde için müthiş bir potansiyele sahip olsa da altından kalkması bir hayli zor iş. 

İlişkili İçerik
Haberler

Disney Plus 2 senesi dolmadan 100 milyon aboneyi geçti

Disney+, henüz açılalı 18 ay olmasına rağmen tam tamına 100 milyondan fazla üyeye ulaştı.
Devamını Oku
Haberler

Steven Spielberg ve Netflix'ten Yeni Anlaşma: Spielberg'ten Netflix'e Senede İki Film

Netflix, malum streaming servislerin şu anlık kralı. Ancak Disney+, Amazon Prime ve HBO Max gibi…
Devamını Oku
Haberler

Amazon'dan Dev Yatırım; Amazon MGM'yi Satın Aldı

Dünyanın en büyük markalarından Amazon, kargoculuktan bu yana son 20 yılda inanılmaz yol…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir