Dizi Haberleri

Netflix’ten Büyük Bütçeli Elder Scrolls Dizisi Geliyor

Son yıllarda adeta bir ‘’oyun serilerinden dizi/film yapma’’ furyası yaşanıyor ve Hollywood bu konuda tüm kaynakları tüketmeye kararlı gibi. Bu sefer odağımızda Netflix ve Elder Scrolls var.

We Got This Covered’ın haberine göre Netflix ile Bethesda arasında yapılan görüşmelerin ardından Elder Scrolls’un en az The Witcher dizisi kadar büyük ve kapsamlı bir şekilde ekrana hazırlanacağı belirtildi. Bu aslında Bethesda‘nın son dönemde çıkan ilk dizi haberi değil. Amazon Prime için de bir Fallout dizisi hazırlıklarına devam ediyor. Microsoft anlaşmasından sonra yeniden büyük beklentiler içine girdiğimiz Bethesda’nın televizyon için de büyük planları var gibi gözüküyor. 

Açıkçası Elder Scrolls için Netflix adını gördüğümde birazcık olsun üzüldüm. Zira Netflix bilindiği gibi ‘’iyi dizi’’ yapabilme konusunda hala tam kıvamını bulabilmiş değil. Witcher dizisinin ilk sezonu mesela, genel olarak beğenilse de dizinin genel atmosferinde bir yavanlık vardı. Elder Scrolls çok büyük potansiyele sahip bir fantastik evren.

Dizinin hangi Elder Scrolls döneminde geçeceği henüz belli değil. 1994 yılında Elder Scrolls: Arena ile başlayan yolculuk 2011 yılında çıkan Skyrim‘e kadar devam etmişti. Sonrasında Elder Scrolls Online’ı da piyasaya süren Bethesda altıncı TES oyununu da duyurmuştu. Yani işin içine Daggerfall, Morrowind ve Oblivion da girince diziyle ilgili sonsuz ihtimal ortaya çıkıyor. Hangi dönemde geçerse geçsin, iyi işlenmiş bir Elder Scrolls hikayesi izlemekten büyük keyif alacağız. Diziden yeni gelişmeleri merakla bekliyoruz. 

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir