Sinema Haberleri

Creed 3 Geliyor ve Filmin Yönetmeni Michael B. Jordan

Rocky serisinin ruhani devamı olan ve başrollerinde Sylvester StalloneMichael B. Jordan ve Tessa Thompson’ın yer aldığı Creed serisi ilk iki filmiyle beğenilen ve yolu açık bir film serisi görüntüsü vermişti. İlk filmin yönetmen koltuğunda Ryan Coogler oturuyordu ve açıkçası filmin ana odak noktası çok iyi seçilmişti. Yaşlı Rocky’nin, eski dostu Apollo’nun oğlunu eğitmesi fikri etrafında dönen film fazlasıyla beğenilmişti. İkinci filmin yönetmeni ise Steven Caple Jr.’du ve o da ilki kadar başarılı olmasa da seriyi ileriye taşıyabilecek bir profil çizerek ‘iyi bir devam filmi’ olabilmişti.

Geçtiğimiz günlerde de 3. Filmin yönetmenliği konusunda filmin yapımcısı Irwin Winkler şu sözleri kullandı  “Michael B. Jordan’a Creed III’yi yönetme şansını yakalayacağına söz verdim. Geçtiğimiz yıl başrolümüz Michael B. Jordan ile olan bir konuşmamızda ona yalnızca oynama değil yönetme fırsatını da sundum.”

Tüm bunların ortasında Tessa Thompson’da verdiği bir röportajda, kendisine sorulan bu konuyla alakalı soruyu olumlu cevap vererek Creed 3’ün yönetmenini doğrulamış oldu. Creed 3’ü filmin başrol oyuncusu Michael B. Jordan yönetecek ve bu kendisinin ilk yönetmenlik deneyimi olacak. Açıkçası Michael B. Jordan son yıllarda fazlasıyla parlayan bir Hollywood yıldızı olarak göze çarpıyor. Tıpkı Stallone gibi kendisi de aynı kaderi paylaşarak ilk yönetmenlik deneyimini Rocky altında yapmış olacak. Stallone de ilk filmini Rocky ile yönetmişti.

Filmin konusu henüz açıklanmış değil. İlk iki filmin izinden giden, odak noktası iyi belirlenmiş ve iyi dövüş sahneleriyle bezenmiş bir Creed 3’e fazlasıyla varım. Zira yer yer Rocky serisininden daha iyi işler yapabilen bir bir seri Creed. Bakalım ünlü oyuncu Michael B. Jordan, bu yükün altından kalkabilecek mi?

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir