Haberler

BluTV 2021 İçerikleri ile Epey İddaalı

Yerli Video İçerik Platformlarından en önde gelenlerden Blu TV, 2020 yılında seyricisine epey iddaalı içerik sunmuştu. Yaklaşık 10 bin saatlik bir içerik sunan platform, bu başarısını 2021’de de sürdürmeye kararlı gibi. BluTV, toplam içerik saatini 2021 yılında %50 arttırarak 15 bin saate çıkarmayı planlıyor. Buradan hareketle, oluşan ve hazırlık aşamasında olan birçok yeni proje açıklandı. BluTV, açıkladığı yeni içeriklerin tamamını 2021 yılında abonelerine sunacak

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı, yönetmen koltuğunda ise usta yönetmen Çağan Irmak’ın oturduğu, her şeyini kaybetmiş bir yapımcının 1960’lı yılların Türkiyesi’nde Yeşilçam Sineması’nda yeniden doğma ve aşkı bulma hikayesini konu olan Yeşilçam Bir Sinema Hayatı, bu senenin en önemli yapımlarından.

Sıfır Bir’in yapımcılarının yeni projesi; sosyal medya fenomenleri Doğanay, Uzun Makarna, Semih Varol ve Sera’nın da içinde bulunduğu bir grup genci merkezine alan ‘HİÇ’ de BluTV’nin 2021’de yayına başlayacak projelerinden olacak. Bununla beraber, bir yandan Bonkis adını verdiği kafesini ayakta tutmaya çalışırken bir yandan da ilişki durumu ve geçmiş ilişkileri tarafından köşeye sıkıştırılan, hayalperest ve inatçı Deniz’in trajikomik hikayesi ‘Bankis’ de BluTV’de seyirciyle buluşacak. Dizinin seanryosunu başrollerden birini oynayan Deniz Tezuysal kaleme aldı. Diğer oyuncular arasında Vildan Atasever, Sergen Deveci Öykü Naz Altay bulunuyor.

Bir başka idaalı yapım ise Doğu olacak. Hayatında hiçbir konuda başarılı olamayan Doğu’nun etrafında onu destekleyen kimse olmamasına ve gülünecek pek de bir şey bulamadığı hayatına rağmen komedyen olma serüvenini gözler önüne seren, Doğu Demirkol’un yazdığı ve başrolünde yer aldığı ‘Doğu’ da BluTV’de yayınlanacak.

İlk kitabını yazmaya çalışan bir yazar ve acılı genç bir kadının küçük bir tatil beldesinde başlayan tutkulu yasak aşklarını konu alan ‘Saklı’ da yeni sezonda BluTV’de izleyicilerin beğenisine sunulacak. Okan Bayülgen’in her bölüm farklı bir konuğuyla otelde konakladığı ve hayatın anlamına dair sohbetler gerçekleştirdiği ‘Renkli Rüyalar Oteli’ adlı programı, dövüş sporlarına gönül veren profesyonellerin ve amatörlerin iniş çıkışlarla dolu yaşantılarına tanık olacağımız ‘Dövüşçü’ ve İstanbul’un tarihi ile ön plana çıkan ikonik mahallelerinden Fatih Karagümrük’ü izleyicilere semtin insanlarının yaşamları üzerinden sunan ‘Mahallem Karagümrük’ adlı özel yapımlar da BluTV’de izleyiciyle buluşacak.

İlişkili İçerik
Haberler

Disney Plus 2 senesi dolmadan 100 milyon aboneyi geçti

Disney+, henüz açılalı 18 ay olmasına rağmen tam tamına 100 milyondan fazla üyeye ulaştı.
Devamını Oku
Haberler

Steven Spielberg ve Netflix'ten Yeni Anlaşma: Spielberg'ten Netflix'e Senede İki Film

Netflix, malum streaming servislerin şu anlık kralı. Ancak Disney+, Amazon Prime ve HBO Max gibi…
Devamını Oku
Haberler

Amazon'dan Dev Yatırım; Amazon MGM'yi Satın Aldı

Dünyanın en büyük markalarından Amazon, kargoculuktan bu yana son 20 yılda inanılmaz yol…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir