Sinema Haberleri

The Flash Filmi Sonunda Çekimlerine Başlıyor

Bir türlü çekilemeyen, bir sürü yönetmen eskiten ve son olarak IT filminin yönetmeni Andy Muschietti’ye teslim edilen The Flash filmi, sonunda çekimlerine başlıyor.

Çeşitli kaynaklardan alınan bilgilere göre film çekimlerine Nisan 2021’de başlamayı planlıyor. DC evreni için çok mühim olan bu proje, tüm evrene reset atıp taze bir başlangıç yapabilme potansiyeline sahip. Aslında Warner Bros., İngiltere’de bulunan Leavesden Stüdyoları‘ndaki prodüksiyona Mart ayında başlanmasını planlıyordu ancak görünen o ki Covid-19 salgınının son durumu stüdyonun biraz daha bekleme kararı almasına neden oldu.

Yönetmen Muschietti, The Flash‘ı DC evreninin daha önce hiç gidilmeyen bir yerinde geçeceği sözünü verdi bile. Ezra Miller, Billy Crudup, Ben Affleck ve Michael Keaton‘ın rol alacağı filmin The Flashpoint Paradox çizgi romanından uyarlanacağı tahmin ediliyor. Bu hikayede Flash yani Barry Allen, çok küçükken kaybettiği annesini kurtarmak için geçmişe yolculuk ediyor ancak bu yolculuk yaşadığı zamanı da değiştirerek her şeyi karman çorman bir hale getiriyor. Filmde Flash’ın yanında birden fazla Batman olacak. 90’lı yılların başındaki Batman’i canlandıran Michael Keaton, Ben Affleck’in Batman’i ve belki de son Batman Robert Pattinson filmde yer alabilir. Çok potansiyelli ancak aynı zamanda altından kalkması zor bir iş. Bakalım The Flash filmi önümüze neler getirecek?

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir