Dizi HaberleriFilm/Tv

Yeni Sezonda Neler Oluyor; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

İlk olarak 8 Eylül 2015 tarihinde yayına giren ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yapımcılığını başlarda Raci Şaşmaz tarafından üstlenirken 124. bölüm itibari ile bir yapımcı değişikliğine gidilerek yapımcılığı ATV üstlendi.

Ayrıca Suç, Aksiyon, Aşk ve Aile temalarında gösterim veren dizinin yönetmenliği Onur Tan tarafından üstlenilirken senaristliği Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener tarafından üstlenilmiştir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin Konusu Nedir?

Dizide çocukluğu da dahil hayatının tamamını yer altı dünyasında geçirmiş olan Hızır Çakırbeyli’nin en dipten en tepeye tırmanışı ele alınmıştır. Hızır Çakırbeyli’nin ailesine olan düşkünlüğü ve işlerini ailesi ile yönetmesine bağlı olarak izlediği bu yolda aile teması da ön plandadır.

Fakat yeraltı dünyasının bazı gereklikleri dolayısı ile haksızlıklara susmayan Hızır Çakırbeyli yükseldikçe haksızlıkların kaynağı haline gelmiştir. Dolayısı ile kendini bir kefaret ödemek zorunda hisseder ve hayırsever bir insan haline gelir.

Gücüm paradan ve makamdan kaynaklandığını bilirler ve yaptığı iş dolayısı ile güç ve para elde ederken aynı zamanda bir çok düşman da elde ederler. Haksızlıklara susmama ve ailelerini daima koruma içgüdüleri onların karşısına hep bir düşman çıkarsa da onlar aileleri ve işleri için savaşmaktan asla vazgeçmezler.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oyuncu Kadrosu

Oktay Kaynarca | Hızır Çakırbeyli

27 Ocak 1965 tarihinde Malatya’da Dünyaya gelen oyuncu, yapımcı ve senarist Oktay Kaynarca, çocukluğunun bir dönemini Almanya’nın Berlin kentinde geçirmiştir. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Tiyatro Ana Sanat Dalı Yüksek Lisans olarak tamamlayan başarılı oyuncu Türk televizyonları ile ilk olarak 1989 yılında Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni filminde tanışmıştır. Ayrıca Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır rolü ile de daha çok tanınmış ve sevilmiştir.

Sanem Çelik | Ceylan Çakırbeyli

Tiyatro, sinema, ve TV oyuncusu Sanem Çelik 18 Mayıs 1975 tarihinde dünyaya gelmiştir. Ayrıca dans ve ressamlık ile de ilgilenen oyuncu üniversite yıllarında İstanbul Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünde eğitim gördü. Uzun yıllar bale ile ilgilenen Sanem Çelik ardından tiyatro bölümüne geçiş yaptı ve 1999 yılında mevzun oldu. Televizyonlar için bir çok reklam çalışmasında da yer alan Sanem Çelik, 1977’de başlayan Kara Melek dizisi ile ismini duyurmuş ve oyunculuk ile ilgili yaptığı tüm çalışmalar ile günümüze kadar Tük televizyonlarına hizmet vermiştir.

Hüseyin Avni Danyal | Tufan Tezyürek

12 Nisan 1962 tarihinde Trabzon’da dünyaya gelen oyuncu Hüseyin Avni Danyal, Üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro-Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır.

Ardından sırası ile Ankara Devlet Tiyatrosu ve Bursa Devlet Tiyatrosunda görev alan oyuncu oyunculuk kariyerine sığdırdığı bir çok tiyatro oyunu, film ve dizi başarılarını sürdürse de Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı bulut karakteri ile popülaritesini arttırmıştır.

Yunus Emre Yıldırımer | Alparslan Çakırbeyli

5 Şubat 1982 tarihinde dünyaya gelen Arap kökenli Türk dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Yunus Emre Yıldırımer Siirt’te dünyaya gelmiş fakat ilk ve orta öğretimini Diyarbakır’da tamamlamıştır.

Üniversite eğitimini Haliç Üniversitesi Konservatuvar Bölümü’nde tamamlayan Yunus Emre Yıldırımer, ilk oyunculuk deneyimini 2007 yılında Hatırla Sevgili isimli dizide gerçekleştirdi ve daha sonrasında Fatih-Harbiye, Sardunya Sokağı ve Ritmini Arayan Kalpler gibi birçok yapımda yer aldı.

Ozan Akbaba | İlyas Çakırbeyli

9 Haziran 1982 tarihinde Kars’ta dünyaya gelen başarılı oyuncu Ozan Akbaba, üniversite eğitimini Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun olarak tamamlamıştır.

Tiyatro, sinema filmleri ve dizi oyunculuğu yapan Ozan Akbaba ayrıca film müzikleri de yapıyor.

Ali Sürmeli | Kimsesiz Doğan

Aslen Muş Varto’lu olan Ali sürmeli, 7 Nisan 1958 yılında Bingöl’de dünyaya gelmiştir. Babasının mesleği gereğince doğuda bir çok ilde ve Bursa’da da bulunan tecrübeli oyuncu, Üniversite eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Devlet Konservatuvarı “Tiyatro” bölümünde tamamlamıştır.

Üniversite eğitiminin ardından Sokak Tiyatrosu, Dostlar Tiyatrosu ve Devlet Tiyatrolarında görev alan oyuncu ismini Düş ve Gerçek isimli filmlerde duyurmaya başlamıştır.

Ayrıca Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Zaza Dayı rolü ile de bir çok kişiyi ekranlara kilitlemiştir.

Yardımcı Oyuncular

Sabina Toziya Hayriye Çakırbeyli
Ceren Benderlioğlu Ömür Çakırbeyli
Yalçın Hafızoğlu Hızır Ali Çakırbeyli
Sevil Akı Saner Emine Façalı
Emir Benderlioğlu Behzat Façalı
Turgut Tunçalp Haşmet Façalı
Savaş Özdemir Tipi-Murat İspirli
Şener Savaş Rafet Avcı
Adnan Biricik Cihan
Ünal Silver İdris
Sevinç Kınalı Hatice Kalkandere
Hakan Karsak Enişte – Temel Kalkandere
Turgay Tanülkü Şahin Ağa
Pelin Akil Bahar Sincan
Engin Benli Yaman Korkmaz

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümde Neler Oldu

Dizinin 6. sezonu 166. bölüm itibari ile başlamıştı. Uzun bir aradan sonra gösterime girerken vedalar ve oyuncu kadrosuna yeni katılan isimler ili oldukça ilgi çeken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınladığı geceyi lider olarak kapattı.

Dizide Fahri karakterini canlandıran Kenan Çoban’ın ölümü izleyicileri fazlası ile şaşırtırken dizide ki ismi ile Özlem ve Furkan’ında ölümü dizinin severlerini üzerken aynı zamanda da ekran başına kitledi.

Vedalar kadar oyuncu kadrosuna yeni katılan isimler de şaşırttı. Diziye Bahar karakterini canlandırmak üzere katılan Pelin Akil yeni sezonun ilk bölümünde diziye damga vurdu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin Kazandığı Ödülleri

Yıl Ödül Töreni Kategori
2017 4. Mersin Altın Palmiye Ödülleri Yılın En İyi Dizisi
2017 Moon Life Dergisi Ödülleri

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Yayın Takvimi

Sezon Bölüm Sayısı Yıl
1. Sezon 40 2015-2016
2. Sezon 31 2016-2017
3. Sezon 36 2017-2018
4. Sezon 32 2018-2019
5. Sezon 26 2019-2020
6. Sezon 1- 2020-

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizi Müzikleri

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir