Sinema Haberleri

Yeni Karayip Korsanları filminin başrolü Margot Robbie’nin

Ünlü serilerin yeniden yapımları malum. Bir de bu yeniden yapımların başrolünü kadın oyuncuya çevirmeler de epey popüler son zamanlarda. Ancak her zaman turnayı 12’den vuramıyor Hollywood yapımıcıları. Disney’in bir hayli popüler serisi Karayip Korsan’ları Johnny depp’in ikonik Captain Sparrow rolü ile özdeşmiş bir film serisi ancak depp’in son zamanlardaki tartışmalı imajı serinin son filmlerinin gişesini etkilemiş durumda. Bu sebepten seriye yeni bir başrol oyuncusu ile devam etmeye karar veren Disney seçimine son zamanların bir hayli popüler oyuncusu ve birçok yapımda başrol kapan Margot Robbie’den kullandı.

Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin bu doğrultuda seriye yeni bir yöne götürecek isim olarak seçildi. Kendisi filmin senaryosunu ilk Karayip Korsanları filmini senaristi Ted Elliott ile birlikte kaleme alacak.

Mazin ve Elliott tarafından hazırlanan bu yeniden çevrim için çalışmalar sürerken, ikinci bir Pirates of the Caribbean filminin daha yolda olduğu çıktı. Bu ikinci projeyi ise Birds of Prey ve Bumblebee gibi filmlerin senaristi olarak tanınan, aynı zamanda Batgirl ve The Flash hazırlık aşamasındaki dikkat çekici filmlerin de senaryosunu kaleme alan Christina Hodson kaleme alıyor.
Anlaşılan Disney altın yumurtlayan tavuğu kesmeye henüz karar vermemiş gibi ve seri tam olarak ivme kaybetmemişken tekrardan iyi bir çıkış yakalamak istiyor. Bu yeni çekilecek filmin konusu diğer Karayip Korsanları filmlerinden bağımsız, yepyeni bir hikayeye sahip olacak. Anladığım kadarı ile bir Spin- off misali yani aynı evrende geçen ancak ana hikayeden bağımsız bir film izleyeceğiz. Bu filmin başrolü de Margot Robbie olacak.

Bu konuyla ilgili detaylar açıklandıkça buradan duyurmaya devam edeceğiz zira Karayip Korsanları son filmleriyle biraz üzse de genel olarak her zaman belirli bir seviyenin üstünde kaliteye sahip olmuşlardır. Kişisel fikrim Margot Robbie’nin çok iyi bir seçim olduğu ancak Johnny Depp’siz bir Karayip Korsanları da düşünemiyorum. Beraber oynadıkları bir yeni film seriye epey dinamizm katacaktır.

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir