Dizi Haberleri

Yeni Hayat Dizisi ve Oyuncu Kadrosu

Televizyonda perşembe günü ilk bölümü yayınlanan Yeni Hayat Dizisi ses getirdi. İzleyicilerin soluksuz izlediği ve tam not aldığı dizinin konusu ve tam kadrosu izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı.

Dizinin ilk başlarında eski özel bir harekatçının işsiz kalışı ve iş arayışına konuk oluyoruz. Eski özel harekatçı Adem cv’sinin başarısından dolayı başvurduğu yerlerce geri çevriliyor. Özel harekatçı olmasından dolayı diğer işlerden sıkılacağı ve mutsuz olacağı için işe kabul edilmiyor. Adem evli ve bir çocuk babasıdır. Adem’in ilk bölümlerde çaresizlik içinde iş arayışını izliyoruz.

İkinci perde başladığında, zengin bir iş adamı olan Timur Karatan’ın eşi Yasemin Karatan ile ilgili aldığı tehdit mektupları karşımıza çıkıyor. Timur Karatan’ın ilk eşi olan Leman’da Timur Karatan’ın aldığı mektuplar ve ödemesini istediği paranın ödenmemesi sonucu öldürülmüştür. Şimdi tekrardan ikinci eşi Yasemin Karatan için aynı tehdit mektuplarını almaktadır.

Bunun yanı sıra Timur Karatan kıskanç ve şizofreni derecesinde takıntılı bir adamdır. Eşi Yasemin’e saplantılı aşıktır. Yasemin sık sık kendisinden şiddet ve psikolojik baskı görmektedir. Ancak bunu kimseye anlatamaz.

Timur, mektupları yazan kişiyi bulmak ve ilk eşi Leman’ın ve ikinci eşi Yasemin’in intikamını almak için hem de Yasemin’i korumak için koruma arayışına girer ve karşısına Adem çıkar.

Adem, işi kabul eder. Eşi ve çocuğu ile birlikte konaklarında bulunan müştemilata yerleşir. Yasemin Karatan’ın korumalığını yapmaya başlar. Ancak yolunca gitmeyen birşeyler vardır. Yasemin koruma istemez. Timur Karatan, ısrarla eşine zarar geleceği için ve saplantılı aşkından dolayı Adem’i Yasemin’i koruması için görevlendirir. Yasemin birkaç kez Adem’den kurtulmak için planlar yapar ancak eski özel harekatçı Adem, profesyonel kimliğiyle bu durumu anlar ve bu planların üstesinden gelmeyi başarır.

Yasemin çok güzel bir kadındır. Adem’in eşi ilk etapta durumdan memnun kalsa da , Adem’i içten içe kıskanmaya başlar. Bunu hiç dile getiremez. Adem işine odaklanmış bir şekilde çalışırken Yasemin’in büyüsüne kapılmaya başlar. Bunu kendine açıklayamaz.

Dizinin üçüncü perdesinde aslında herşey ortaya çıkar. Henüz ilk bölüm olmasına rağmen hızlı bir giriş yapmıştır. Timur, ilk eşini tehdit mektupları yüzünden kaybettiğini Yasemin’e anlatmıştı. Leman öldürülmüş ancak cenazesi bulunamamıştı. Yasemin bu durumu bildiği için Timur’dan kurtulmak ister ve bir plan yapar.

Sahte pasaport çıkartmak ve Timur’u aynı tehditlerle oyalamak için bu yolda çalışan bir kaç adamla görüşür. Timur, 10 miylon dolar karşılığı eşinin hayatta kalabileceğine dair mektuplar almaya başlar. Ancak Timur bu parayı ödemek istemez. İlk eşi içinde ödememişti. Yasemin ancak bu tehdit mektuplarını Timur’a gönderirse ondan kaçabilecekti. Yasemin’e de ölüm süsü vererek yurtdışına sahte pasaport ile kaçması sağlanacaktı.

Adem bunlardan habersiz Yasemin Karatan’ı tehdit eden kişilerin peşine düşer. Ancak Yasemin pasaportunu almak için kaçmıştır. Adem Yasemin’i kaçakçılık işi yapan adamların deposunda baygın halde bulur ve dizinin ilk bölümü sona erer.

Dizi oyuncuları

Serkan Çayoğlu

Melisa Aslı Pamuk

Tayanç Ayaydın

Nilperi Şahinkaya

İpek Filiz Yazıcı

Nisa Sofiya Aksongur

Devrim Nas

Aziz Caner İnan

Nebil Sayın

Ayşe Tunaboylu

Begüm Akkaya

Furkan Kalabalık

Övül Özbay

Seher Terzi

SERKAN ÇAYOĞLU HAYATI

31 Mayıs 1987 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Erglangen Nürnberg Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olduktan sonra Türkiye’ye yerleşmiştir. Dolunay Soysert ve Ümit Çıkar gibi oyunculardan eğitim almıştır. İlk oyunculuğunu 2012 yılında Kuzey Güney isimli dizide göstermiştir.

Daha sonra Kiraz Mevsimi adlı dizide Ayaz karakteriyle karşımıza çıkmış ve geniş bir kitleye ulaşmıştır.

Serkan Çayoğlu’nun rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Halka (Cihangir) (TV Dizisi)

2017 – Börü (Kaya) (TV Dizisi)

2016 – Hayatımın Aşkı (Demir) (TV Dizisi)

2014-2015 – Kiraz Mevsimi (Ayaz) (TV Dizisi)

2014- Zeytin Tepesi (Burak) (TV Dizisi)

2012 – Kuzey Güney (TV Dizisi)

MELİSA ASLI PAMUK

14 Nisan 1991 yılında Hollanda’da doğmuştur. Aslen İskenderun’lu olan oyuncu 14 yaşında iken modelliğe başlamıştır. Amsterdam Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olacağı sene güzellik yarışmasına katılacağı için okulunu dondurmuştur.

2009 yılında Best Model of Turkey adlı yarışmaya katılmış ve Best Promising ünvanını almıştır.

Daha sonra Miss Turkey yarışmasına başvuruda bulunmuş ve 2011 tarihinde Türkiye Güzellik Kraliçesi yarışmasında birinci olmuştur.

Melisa Aslı Pamuk, Hollandaca, Almanca ve Fransızca bilmektedir.

Sadri Alışık Kültür merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır.

Rol Aldığı Diziler:

Yeni Hayat (Yasemin, 2020)

Çarpışma (Cemre Gür, 2018)

Kara Sevda (Asu, 2015-2016)

Ulan İstanbul (Zeynep, 2014)

Kurt Seyit ve Şura (Ayşe, 2014

Her Sevda Bir Veda (Azade, 2014)

Yer Gök Aşk (Sevda, 2012)

Rol Aldığı Filmler:

Asla Vazgeçme (2014)

G.D.O. Karakedi (Elmas, 2012)

TAYANÇ AYAYDIN

7 Ağustos 1979 yılında İstanbul’da doğmuştur. Özel Doğa Kolejinde ilkokulu okuduktan sonra İstek Vakfı Lisesi’ne geçiş yapmıştır. Liseyi bitirdikten sonra Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

İlk oyunculuğu 2004 yılında Aliye dizisinde Doktor Kahraman rolü ile olmuştur. Ardından bir kaç dizide daha oynadıktan sonra 2009 yılında başrol oyuncusu olarak Sakarya Fırat dizisinde oynamıştır.

2014 yılında başrolünü Aslıhan Gürbüz ile paylaştığı Zeytin Tepesi dizisinde oynamıştır.

İstanbul’da yaşamasına rağmen Eğirdir gölü kıyısında bir evinin olduğu bilinmektedir. Sakinliği ve gitar çalmayı çok sever.

5 Temmuz 2011 yılında Bulut Köpük ile evlenmiş ancak evlilikleri çok kısa sürmüştür. Daha sonra Sally Ghalay ile nişanlanmıştır.

Ödülleri :

2008 – Antalya Altın Portakal Film Festivali, En İyi Erkek Oyuncu Ödülü (Pazar – Bir Ticaret Masalı)

2008 – Locarno Film Festival, En İyi Erkek Oyuncu Ödülü (Pazar – Bir Ticaret Masalı)

Filmleri :

2014 – Zeytin Tepesi

2013 – Aşk Kırmızı

2009 – Sakarya-Fırat

2009 – Büşra

2009 – Ey Aşk Nerdesin?

2008 – Aşk Yakar

2007 – Pazar – Bir Ticaret Masalı

2006 – Sıla

2004 – Kalbin Zamanı

2004 – Ziyaret

2004 – Aliye

2004 – Gece Yürüyüşü

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir