Genel

Westworld’ün Yaratıcılarından Amazon Prime’a Fallout Dizisi Geliyor!

HBO ekranlarında yayınlanan ve ilk 3 sezonuyla beyinleri yakan, televizyonda an itibariyle yayınlanan en iyi TV işlerinden olan Westworld’ün yaratıcı ekibinden Amazon Prime’a yeni dizi geliyor. Hem de bu yeni dizi, nükleer kıyamet sonrası dünyayı anlatan kült oyun serisi Fallout!

Jonathan Nolan ve eşi Lisa Joy, Westworld ile şu sıralar beyin yakmaya devam ediyor. Önce Person of Interest ardından Westorld ile TV ekranlarının en kaliteli bilim kurgularını hazırlayan ikili, Westworld’ü yaparken bir Fallout’un dizisini hazırlayacaklar. Westworld’ün kalitesine ve Jonathan Nolan’ın önceki işlerine bakınca, Fallout dizisi için heyecanlanmamak içten bile değil.

Westworld ile büyük başarı elde eden Joy ve Jonathan Nolan, ”Fallout tüm zamanların en büyük oyun serilerinden biri,” diye açıklıyor. “Bu çılgın hikayenin her bölümü bize aile ve arkadaşlarımızla geçirebileceğimiz sayısız saate mal oldu. Bu yüzden Todd Howard ve diğerleriyle ortak olmaktan son derece heyecanlıyız. Amazon Studios ile bu devasa, yıkıcı ve karanlık evreni hayata geçirmek için Bethesda’daki yapımcılarla birlikte çalışacağız.

Fallout dışında The Elder Scrolls serisinde de çalışan Todd Howard ise, “Son on yılda Fallout’u televizyon ekranına getirmenin birçok yolunu inceledik,” diyor yaptığı bir açıklamada. “Ama birkaç yıl önce Jonah ve Lisa ile ilk konuştuğum andan itibaren, kendileri ve Kilter Films takımının bu projeyi doğru yapacak kişiler olduğu ortaya çıktı.

Oyun dünyasının uzun yıllardır en sevilen serilerinden olan Fallout serisi, Post- apokaliptik bir evrende nükleer savaş ile yok olmuş medeniyetlerin arasında hayatta kalmaya dayalı bir RPG oyunudur. Toz ve kaos altında yok olmuş şehirler, tehlikeli insanlar, mutasyona uğramış ve başkalaşım geçirmiş varlıklar, bitik ve kaotik bir dünya… Kaliteli yazarların ve yüksek bütçeli bir prodüksiyon ile müthiş başarılı bir dizi gelmesi içten bile değil. Amazon Prime ve dizinin yaratıcıları da bunun farkında olacak ki projeye epey heyecanlı yaklaşıyorlar.

Televizyon dünyasının altın çağını yaşıyoruz desek yanılmış olmayız sanırım. Amazon Prime Netflix’in tahtına göz dikmiş gümbür gümbür geliyor ve arkasındaki projeler epey sağlam duruyor. Bakalım Westworld ile çılgın işler yapan Nolan’lar, Fallout’un altından kalkabilecekler mi?

İlişkili İçerik
Genel

Scarlett Johansson ve Disney davası Sonuçlandı; Karar Emsal Niteliğinde

Pandeminin en çok etkilediği sektörlerden biri hiç kuşkusuz sinema sektörü oldu. Geçtiğimiz…
Devamını Oku
Dizi HaberleriGenel

Vakıf Dizisi 2. Sezon Onayını Aldı

Isaac Asimov’un kült ve ölümsüz eseri Vakıf, ilk sezonu henüz başlamışken ikinci sezon…
Devamını Oku
GenelHaberler

Netflix Mayıs Ayı Programı Belli Oldu

Netflix Mayıs ayı programı bir hayli hareketli geçeceğe benziyor. Mayıs ayında Netflix, bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir