Dizi Haberleri

The Boys’un Heyecanla Beklenen 2. Sezonundan Yeni Fragman Yayınlandı!

Süper kahraman hikayelerine getirdiği yenilikçi ve aykırı bakış açısıyla yayınladığı ilk sezonuyla kalpleri fetheden ve Amazon Prime’ın şimdiden en önemli yapımlarından biri haline gelen The Boys’un yeni sezonunun fragmanı geldi! Ve ilk sezonun mükemmelliği sonrası çıkan beklentileri aşacak bir sezon geliyor gibi zira fragman oldukça eğlenceli ve oldukça şeytani duruyor!

Preacher’ın yazarlarından Garth Ennis ve Darick Robertson‘ın grafik romanından uyarlanan The Boys, süper kahraman hikâyelerine şiddet ve cinsellik dozu yüksek bir yorum getiriyor. Eski bir CIA ajanı olan Billy Butcher, şöhret yüzünden yozlaşan ve dünyaya faydadan çok zararları dokunan süper kahramanları kontrol altında tutmak ve gerekirse ortadan kaldırmak için The Boys isminde bir ekip kuruyor. İlk sezonunda popüler kültür kölesi olmuş süper kahramanlaran grubu Seven’ın gerçek birer ‘hayırsız’ ve ‘yozlaşmış’ olduklarını son derece eğlenceli bir dilde anlatan dizinin ikinci sezonu ilk sezonun kaldığı yerden devam ediyor. The Boys’un Seven karşısındaki mücadelesi görünüşe göre oldukça kaotik bir hal alıyor.

Preacher’ın yazarlarından Garth Ennis ve Darick Robertson‘ın çizgi romanından uyarlanan The Boys, Seth Rogen ve Evan Goldberg ikilisiyle Amazon Prime’da geçtiğimiz yıl yayınlanmıştı. Supernatural dizisiyle tanınan Eric Kripke’nin de yaratıcılarından olduğu dizi, süper kahraman hikayelerine şiddet ve cinsellik dozu yüksek bir bakış açısı getiriyor. Eski bir CIA ajanı olan Billy Butcher, yaşadıkları dünyaya faydadan çok zararları dokunan ve şöhret yüzünden yozlaşan süper kahramanları kontrol altında tutmak hatta ortadan kaldırmak için The Boys adında bir ekip kuruyor. Karl Urban ve Antony Starr’ın devleştiği ilk sezon, yaramaz karakterleri ve kaos dolu hikayesiyle geçen sezonun süpriz bir şekilde en iyi yapımlarından biri haline gelmişti. İlk sezonunda popüler kültür kölesi olmuş süper kahramanlaran grubu Seven’ın gerçek birer ‘hayırsız’ ve ‘yozlaşmış’ olduklarını son derece eğlenceli bir dilde anlatan dizinin ikinci sezonu ilk sezonun kaldığı yerden devam ediyor. The Boys’un Seven karşısındaki mücadelesi görünüşe göre oldukça kaotik bir hal alıyor.

Süper kahraman güçlerine sahip birer sosyopat olan Seven’e karşı nasıl mücadele edecekleri meçhulken bir de polisten kaçıyor olmaları Boys’un şansını epey zorlaştırıyor.

Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Laz Alonso, Tomer Kapon, Dominique McElligott, Karen Fukuhara, Erin Moriarty, Jessie T. Usher ve Chance Crawford‘ın ilk sezondaki rolleriyle geri döneceği 2. sezonda You’re the Worst dizisiyle dikkat çeken Aya Cash de oyuncu kadrosuna dâhil oluyor. Cash, çizgiromanın önemli karakterlerinden biri olan Stormfront’a hayat veriyor. 2. sezonun oyuncu kadrosunda ayrıca Claudia Doumit, Goran Visnijc, Malcolm Barrett, Colby Minifie, Shantel VanSanten, Cameron Crovetti, PJ Byrne, Laila Robbins ve Giancarlo Esposito gibi isimler de yer alıyor.

The Boys’u ilk sezon değerli kılan en yegane şey, hikayesindeki aykırılığı, görselliğe ve karakterlere mükemmel uydurmasıydı. ‘Günümüzde süper kahramanlar gerçekten var olsaydı?’ sorusunu sorup, medya ve eğlence sektörü ile de çok güzel dalgasını geçiyordu. Özellikle Homelander karakteri ve bu karaktere hayat veren Antony Starr’ın mükemmel performansı fazlasıyla parlıyordu. 2. sezonan beklentilerimiz bol bol Homelander, bol bol kaos ve bol bol boys. The Boys 2. sezon, 4 Eylül’de başlayacak.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir