Dizi Haberleri

HBO MAX’e Yeni Batman Dizisi Geliyor!

TV çağının altın günlerini yaşadığımız bu günlerde, gün geçmiyor ki bir büyük dizi haberi daha görmeyelim. Bu sefer konumuz Batman! Matt Reeves’in yazıp yöneteceği yeni Batman filmlerinin çekimleri devam ederken, aynı evrende geçecek yeni bir Batman dizisi için HBO Max ile anlaşmaya varıldı. Reeves’in senaryosuna katkıda bulanacağı ve yapımcı olduğu dizinin senaryosunu The Sopranos, Brodwalk Empire gibi çok önemli yapımların senaristi ve Wolf of Wall Street ile de Oscar ödülüne sahip Terrence Winter üstelenecek.

Winter ve Reeves ortaklığında hazırlanacak bu yeni dizi, filmlerebir Spin- off şeklinde olacak ve merkezini Gotham Polis Departmanı alacak. Gotham’ın yozlaşmış polis teşkilatının ve Gotham’ın suç dünyasını Batman etrafında anlatacak olması akıllarda Fox’ta 2014-2019 arası yayınlanan Gotham dizisini getiriyor ancak o dizinin geçtiği zamanlar Bruce Wayne henüz bir çocuktu ve dizinin merkezinde Jim Gordon bulunuyordu.

Dizide, filmde gözükecek kötü ve iyi karakterlerin olacak olması projenin kendisini fazlasıyla ilgi çekici hale getiriyor. Bu karakterlerin hangisi olacağı şimdilik belirsizliğini koruyor, ancak projeyi hazırlayan isimler ve HBO Max’in işin içinde olması, filmden bazı yüzleri de dizide göreceğimizi düşündürüyor. Dizide yer alabilecek bu karakterlerin başında Jeffrey Wright hayat verdiği Komiser Gordon geliyor.

Heyecanla beklenen The Batman filminin spin-off‘u olması, FOX gibi bir network kanalı yerine HBO Max gibi geniş kaynaklara sahip bir dijital platform tarafından hazırlanması ve en önemlisi Terence Winter’ın işin içinde olması, bizi Gotham’dan çok daha heyecan verici bir dizinin beklediğini gösteriyor. WarnerMedia’nın Reeves’in The Batman filminden oldukça umutlu olduğunu gösteren bu dizinin ne zaman hayata geçirileceği şimdilik belirsizliğini koruyor. Diziyle ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir