Sinema Haberleri

Venom 2: Let There be Carnage Filminden İlk Fragman Geldi

Sony Pictures’un kendi sinematik evrenini kurma yolundaki en önemli markalarından Venom, 2. Filmiyle geri dönmeye hazırlanıyor. Başrollerinde sevilen oyuncu Tom Hardy’nin bulunduğu Venom, ilk filmiyle fena olmayan bir gişe yapmış, keyifli sayılabilecek bir seyirlik ortaya koymuş ancak eleştirmenler ve çizgi roman severler tarafından fazlasıyla olumsuz eleştriler de almıştı. Ben çok beğenmemiştim ilk filmi ancak bu devam filmene de bir göz atmadan duramam muhtemelen.

İlk filmin yönetmeni Ruben Fleischer yerine Andy Serkis yönetmenlik koltuğuna otururken, kendisini Yüzüklerin Efendisi serisi ve Maymunlar Cehennemi filmlerinden tanıyoruz. Gollum ve Ceaser karakterleri ile ünlü isim için Venom 2, ilk uzun metrajlı yönetmenlik tecrübesi olacak.

Venom 2, ilk filmdeki gibi karanlık durmuyor ancak Eddie ve Venom arasındaki garip ve komik ilişkiyi devam ettireceğe benziyor. Venom gibi başka bir uzaylı simbiyotik olan Carnage karakterini de usta oyuncu Woody Harrelson canlandıracak. Cletus Kasady adındaki bir seri katile yapışan Carnage simbiyotu, son derece tehlikeli ve Venom’dan da güçlü bir hale geliyor.

Venom 2 yine fena olmayan bir seyirlik sunacak gibi. Tom Hardy’nin ve Woody Harrelson’ın performansları da ortalama üstü olursa benim için yeterli olacaktır. Zira bunlar dışında Venom 2, çok da fazla bir şey vaat etmiyor açıkçası.

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir