Dizi Haberleri

Loki Dizisinden Yeni Bir Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

İlk olarak Thor filmleriyle hayatımıza giren Marvell Sinematik Evren’inin ilk büyük kötü karakteri olan ve Tom Hiddleston tarafından başarıyla canlandırılan Loki karakterine Disney+ ekranlarında yayınlanacak bir dizisi geliyor ve yayın tarihi de epey yaklaştı. Dizi, Loki karakteriyle beraber Marvel Sinematik Evreni içerisine paralel evren konseptini de yerleştireceğe benziyor.

Yayın tarihi yaklaştıkça yeni tanıtım videoları yayınlayan Marvel, Loki heyecanımızı yükseltmeye devam ediyor. İlk sezonu 11 Haziran’da yayınlanacak Loki, şimdiden 2. Sezon onayını almış durumda. Bu da henüz yayınlanmamış bir dizi için epey olumlulu bir durum.

Loki dizisi konu olarak Loki’nin zamanda ve paralel evrenler arası yolculuk etmesini konu edinecek. Zaman akışını bozan Loki karakterine bazı kozmik varlıklar müdahale etmeye çalışacaklar ve Loki’den de yardım isteyecekler. Hem prodüksiyon olarak hem de konu olarak epey havalı ve iyi duran Loki, yalnızca 6 bölüme sahip olacak. Dizi 11 Haziran’da ilk bölümünü yayınlayacak ve her Cuma Disney+ ekranlarında bizleri bkeliy

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir