Dizi Haberleri

Friends 27 Mayıs’ta Reunion İsmiyle Geri Dönüyor Hem de Tam Kadro!

Televizyon tarihinin en popüler ve aynı zamanda en sevilen sit-com’larından Friends 2004 yılında final yaptığından beri 17 sene geçti ancak efsane komedi dizisi, o günden bu yana popülaritesini hiç kaybetmedi. Netflix, HBO Max vb. Gibi büyük streaming platformlarında hayatımızda iyice yer etmesiyle tekrar tekrar izlenen Friends, 94 yılında başlamasına rağmen bir sonraki jenerasyonlar tarafında da bilinen bir dizi. Warner Bros. Friends’in bu marka isminden de sonuna kadar faydalanmak istiyor ve kendi platformu HBO Max için Friends’i geri getiriyor; ama biraz farklı bir şekilde

Friends bittiğinden beri internette bir şehir efsanesi haline gelen ‘’Friends Reunion’’ yani Friends’in tekrar başlaması, sonunda gerçek oldu. Yıllardır Friends’in bu isimle tekrar geri geleceği, 5 arkadaşın hayatlarını kaldığımız yerden izlemeye devam edeceğimiz friends reunion ismiyle gerçekleşmesi istenen bir hayaldi. Ancak oyuncuların biraz isteksiz olması, senaristlerin somut bir adım atmaması vs. Derken bu konu rafa kaldırılmıştı. Ta ki geçen sene Jennifer Anniston’ın Instagram açıp, ilk gönderisini Friends ile atmasıyla(24 saat içinde 25 milyon takipçi kazandı bu gönderi ile ve bu bir rekor) ve ardından peşkeşe gelen açıklamalarla bu ateş körüklenmişti. Şimdi de gerçek bir tarih geldi sonunda; 27 Mayıs 2021’de Friends geri Friends The Reunion ve HBO Max ekranlarında yayınlanacak.

Dikkat ederseniz proje diyorum zira bu bir geri dönüş bölümü olmayacak. 2 saat uzunluğunda olacağı söyleniyor, bir davet listesi açıklandı başka da detay yok. Oyuncular set ortamlarını gezecekler, oturup eski günleri yad edip muhabbet edecekler. Bu durum açıkçası biraz hayal kırıklığı zira Friends Reunion olarak bu tarz bir şey hayal edilmemişti. Warner Bros.’un HBO Max için Friends markasını kullandığı ve oyuncuların aralarında sohbet ettiği bir talk show kafasında bir geri dönüş fikrinin pek parlak ve ilgi çekici olacağını düşünmüyorum. Belki bir sürpriz açılanır; dizi geri döner. Belki başka bir şekilde olur ancak şimdilik çok heyecanlanmamak lazım diye diyorum.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir