Dizi Haberleri

The Witcher Dizisi 2. Sezon Çekimlerini Resmi olarak Bitirdi

Netflix’in yeni sezonu merakla beklenen dizisi The Witcher’dan güzel haberler var. Dünyanın en popüler oyun serilerinden uyarlanan Netflix dizisi, 2. Sezon çekimlerini resmi olarak bitirdiğini duyurdu.

İlk sezonuyla fena olmayan bir başlangıç yapan ve Netflix’in en gözde işlerinden olsa da The Witcher, sahip olduğu potansiyelin birazcık altında kalmıştı. Henry Cavill’in müthiş bir Geralt olması, dizinin en azından hikaye anlatımı olarak iyi ilerlemesi dizinin 2. Sezonu ile beklentileri yüksele çekiyor. Ancak yapım 2.  Sezonu çekimlerine aylar önce başlamasına rağmen bir türlü çekimleri bitirememişti. Önce Covid nedeniyle ara verilen dizi ardından tekrar başlamış ve tekrar birilerinin Covid olmasıyla ara verilmişti. En son olarak Başrol Henry Cavill’in sette bir sakatlık yaşaması ardından tekrar ara verilen çekimler en sonunda bitti. Şimdilik Post Prodüksiyon aşamasına geçen yapımın bu senenin sonlarında yayınlanacağını düşünüyorum.

2. Sezonda diziye bir çok yeni isim katılıyor. Geralt’ın akıl hocası Vesemir karakteri önemli isimlerin başında geliyor. Danimarkalı aktör Kim Bodnia Vesemir’E hayat verecek.
Rahibe Nenneke’ye hayat verecek olan Adjoa Andoh, Invictus, Fractured ve Bridgerton yapımlarında karşımıza çıkmıştı. Serinin kötü karakterlerinden Phillippa Eilhart’ı canlandıracak olan Cassie Clare ise daha önce Beauty and the Beast, Mamma Mia: Here We Go Again ve Delicious yapımlarında rol aldı. Cintra katliamı sırasında ortadan kaybolduktan sonra Ciri’yi bulması talimatı verilen büyücü Rience’ı da Stonemouth, Bridgerton ve Our Ladies gibi yapımlardan tanınan Chris Fulton canlandırıyor.

Sızan görüntülerde 3. Oyunun ana kötüsü olan Wild Hunt karakterlerini de görmüştük ancak Wild Hunt’ın ufak bir rölü olacağını düşünüyorum zira hikaye olarak o taraflardan epey geride şu anda Witcher dizisi.

Henry Cavill (Geralt), Anya Chalotra (Yennefer) ve Freya Allan (Ciri) üçlüsüne odaklanacak yeni sezonda Geralt ve Ciri’nin Kaer Morhen’e olan yolculuğuna şahitlik edeceğiz.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir