Dizi Haberleri

Obi- Wan Kenobi Dizisinin Oyuncu Seçimleri Açıklandı: Kadro Alev Alev

Disney+ henüz ülkemize resmi olarak gelmemiş olsa da hayatımızı gireli 1 seneden fazla oluyor ve biri bana bu platformda bu denli müthiş projeler, diziler izleyeceksin deseydi hem de ilk senesinden ”hadi oradan!!’‘ diye cevap verebilirdim. Zira bir platformun çıkması, kendine gelmesi, düzenli abonelik sistemi ile çalıştığı için bir ihtiyaç haline gelmesi biraz süre alır. Ancak Disney+, elindeki assetleri müthiş bir şekilde kullanarak henüz ilk senesinden kalbimizi fetheti.

The Mandalorian’ın namus kurtaran başarası sonrası WandaVision ve Falcon and the Winter Soldier ile kalplerimizi tam 12 den vuran Disney+, asıl bombasını yavaşça yaklaştırıyor. Geçtiğimiz aylarda açıklanan onlarca proje içinden en merak beklenilen diziden bahsediyorum; Obi-Wan Kenobi. Sith’in İntikamı filmi sonrasında geçecek hikayede, Obi Wan’ın yıllarca tek başına saklanarak geçirdiği zamanları anlatacak dizi, epey potansiyele sahip. Bir kere Ewan Mcgregor geri dönüyor. Kendisi role müthiş yakışıyordu. En yakın arkadaşını kaybetmiş, tüm Jedi’ların katledildiği, kaçmak ve saklanmak zorunda kaldığı kocaman bir galakside yalnızlığını ve öfkesiyle beraber hayata tutunmak zorunda kalan efsanevi Jedi’ın kalp burkan ve epik maceralarını izleyeceğiz. Ewan Mcgregor’a, Hayden Christensen ikonik Darth Vader rolü ile eşlik edecek. Darth Vader’sız bir Obi- Wan hikayesi düşünülemezdi zaten.

Geçtiğimiz günlerde de dizinin diğer oyuncu kadrosu açıklandı ve resmen kadro ateş ediyor. The Queen’s Gambit dizisindeki yardımcı oyuncu rolüyle akıllara kazınan Moses Ingram, The Eternals kadrosuna da seçilmesiyle radarımıza giren Kumail Nanjiani ve Hızlı ve Öfkeli filmlerini sevenlerin favori oyuncularından olan Sung Kang ve Simone Kessell son olarak da Hitman rolünde izlediğimiz Rupert Friend kadronun geri kalanını oluşturuyor.

Dizinin kesin yayınlanma tarihi şimdilik bilinmiyor ancak 2022’de geleceği kesin. Bakalım, beklentilerin bir hayli yüksek olduğu Obi-Wan dizisi önümüze neler getirecek.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir