Sinema Haberleri

Knives Out’tan Haber Var; Kocaman Bütçesiyle Beraber 2 Adet Devam Filmi Yolda

Geçtiğimiz yıl vizyona giren Knives Out filmi, genel olarak fazlasıyla beğenilmiş ve ‘’katil kim’’ tarzı sinema türüne yeni bir soluk getirmişti. Agatha Christie tarzı romanları andıran filmde, pek zeki ve biraz da garip bir dedektif işin için çıkılmaz bir cinayeti araştırır. Malikane tarzı bir yerde geçen hikayede bol bol ters köşeler, bilmeceler ve gizemler bulunur. Bu janraya dair iyi örnekler pek göremiyoruz Hollywood’da. Agatha Christie’nin direkt olarak romanlarından uyarlanan Croocked House, Murder on the Orient Express gibi örnekler dışında bu janraya dair filmler epey az. Knives Out ise bu açlığı gidermiş ve kaliteli çekimleri ve özgün senaryosu ile adından epey söz ettirmişti.

Netflix, bu altın yumurtlayan tavuğu pek rahat bırakacağa benzemiyor. İki devam filmi için ilk filmin yönetmeni ve senaristi Rian Johnson ile anlaşan medya devi tam tamına 450 milyon dolar bütçe ayırmış durumda. Yani Netflix semalarına gelecek iki adet Knives Out filmi daha yolda. Zaten Rian Johnson’ın da bu daha fazla bu tarz film yapmaya hevesli olduğu da biliniyordu.

İlk filmde bizler eşlik eden Daniel Craig’in canlandırdığı dedektifimiz Benoit Blanc yine geri dönüyor. Yönetmen, senaryo ve prodüksiyon ekibi ise yine aynı şekilde devam ediyor. Ancak bu sefer ilk filminden tamamen bağımsız, yepyeni bir kadro ile geleceği söyleniyor filmin. Bu epey iyi bir haber zira her bir filmin kendi ayakları içinde duran, yeni yüzlerle gizem dolu bir hikaye anlatması devam filmi için umutlarımı arttırıyor. Umarız ünlü isimlerle dolu güzel oyuncu kadrosu ile Knives Out 2, ilk filmin başarısını devam ettirebilir.

Filmin çekimlerine 28 Haziran’da Yunanistan’da başlanacağı bildirildi. Daniel Craig dışındaki oyuncu kadrosu henüz şekillenmiş değil. İlk filmin konusu ise şu şekildeydi; Harlan Trombey 85. Yaş gününde evinde ölü olarak bulunur. Dedektif Benoit Blanc bu olayı araştırmaya başlar. Blanc aileden araştırmaya başlar ama ailenin çok da bir işe yaramayacağını düşünmesi sebebiyle, olayların daha derinine inmesi gerektiğini anlar.

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir