Dizi Haberleri

Rick and Morty’den Haber Var; 5. Sezon Tarihi Yeni Bir Fragmanla Duyuruldu

Rick and Morty, son yılların hem popüler kültürün en büyük işlerinden hem de kendine apayrı bir fan kitlesi yaratmış en baba alt kültür işlerinden bir tanesi. İlk iki sezonuyla çıtayı arşa çıkartan, 3. Ve 4. Sezonuyla da bu çıtayı zorlayan bu müthiş ‘yetişkinler için animasyon dizisi’ herkesin kafasındaki o soruyu sonunda cevapladırdı;’’Nerede bu 5. Sezon?’’demekten ciğerini solan dizinin hayranlarına sonunda bir çıkış tarihi ve yepisyeni bir fragman verdi

2020 yılının Mayıs ayında dördüncü sezonunu noktalayan dizi, çok da uzak olmayan bir çıkış tarih ile geri dönüyor. 20 Haziran’da 5. Sezonu ile geri dönecek dizi, yine müthiş kafa açıcı bölümlere sahip gibi. Rick and Morty’nin yeni sezon tanıtım fragmanları genelde kafa karıştırıcı ve hiçbir şey anlaşılmayan tarzda olur, bu sezonki biraz ayarı kaçırmış gibi. Yine Rick ve Morty evrende garip yerlere gidiyorlar ancak bu sefer yanlarına diğer aile fertlerini daha sık alıyorlar gördüğüm kadarı ile.

Dizinin yaratıcılarından Dan Harmon, pandamı sürecinden pek fazla etkilenmeyeceklerini söylemişti. Açıkçası tüm dizilerin ve filmlerin bir şekilde sekteye uğradığı bu dönemde Rick and Morty’nin de yaz sonrası geleceğini düşünüyordum, 20 haziran epey sürpriz oldu.

Dan Harmon ve Justin Roiland‘ın yaratıcısı olduğu dizi, çılgın bir bilim insanı olan Rick ile torunu Morty’nin birbirinden tuhaf, bir o kadar da eğlenceli maceralarını anlatıyor. Bu uyumsuz ikili, bazen paralel bir evrende bazen de galaksinin uzak köşelerinde tehlikeli maceralara atılırken, yolları tuhaf karakterlerle ve dünyalarla kesişiyor. Zaman zaman da yanlarına diğer aile üyelerini alan ikili, kafa açan ve son derece zekice yazılmış hikayelerle keyifli seyirlikler sunuyor.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir