Sinema Haberleri

The Suicide Squad Filminden Uzun Soluklu İlk Fragman Geldi

İlk olarak 2016 yılında vizyona giren ve David Ayer imzalı Suicide Squad filmini hepimiz biliyoruz. Warner Bros.’un büyük umutlarla çıkardığı ve içerisinde birçok yıldız oyuncuya sahip film pek beğenilmemiş, filmin çıkmadan evvel fragmanlarıyla büyüyen beklenti, filimle beraber yerini biraz hayal kırıklıklarına bırakmıştı. Zira filmin ilk gösterilen fragmanları ile filmin kendisi arasında bariz bir ton farkı bulunuyordu. Filme müdahale edildiği daha sonra anlaşılmıştı.
Daha sonrasında Guardian of the Galaxy serisi ile ünlenen ünlü yönetmen James Gunn ile anlaşan Warner Bros., bu sefer yönetmene pek karışmadığı bizzat James Gunn tarafından açıklanmıştı. Biz de heyecanla bu değişik fikirleri olan uçuk yönetmen ve Suicide Squad birleşmesini merakla bekliyorduk. Sonunda filmle ilgili ilk posterler ve resmi fragman yayınlandı.

The Suicide Squad tam olarak bir devam filmi değil, ancak tam olarak bir tekrar çekim de değil. Hikaye direkt olarak bağlı olmasa da aynı evrende geçen, bazı benzer karakterlerin olduğu bir devam filmi. Fragman sevgili Harley Quinn için bir kurtarma operasyonu ile başlıyor. Margot Robbie’nin canlandırdığı Harley Quinn karakteri cidden izlemesi epey keyifli bir karakter haline geldi. Birds of Prey filminden sonra da kendisinin performasını burada merakla bekliyoruz. Margot Robbie’nin yanı sıra Rick Flag’e hayat veren Joel Kinnaman, Amanda Waller rolüyle Viola Davis ve Captain Boomerang’ı canlandıran Jai Courtney de 2015 yapımı Suicide Squad’daki rolleriyle geri dönüyor.

Idris Elba ve Peter Capaldi gibi ekibe yeni katılan bir çok usta isim bulunmakta. John Cena, Nathan Fillion, David Dastmalchian, Taika Waititi, Storm Reid, Steven Agee, Daniela Melchior, Flula Borg, Pete Davidson,  Alice Braga, Michael Rooker ve Sean Gunn da yıldızlar topluluğu gibi kadronun geri kalanı. Sylvester stallone ise King Shark karakterini seslendiriyor.

Fragman bir önceki film gibi hem absürt derecede komik olayım hem de kendimi fazlasıyla ciddiye alayım hatasına düşmemiş gibi. Filme James Gunn eli fazlasıyla değmiş gözüküyor. Son derece sulu, cıvık, absürt ancak izlemesi keyifli bir seyirlik olmak filmin en büyük amacı gibi gözüküyor ve film bunu başarırsa DC filmleri içerisinde en başarılı filmlerden biri olabilir. Ekibin bu sefer dünyayı kurtarmak için savaşacakları ve  fragman sonunda gördüğümüz kocaman deniz yıldızı ise müthiş olmuş. Kendisi daha önce DC hikayelerinde yer alan bir karakter olsa da James Gunn’ın aklından çıkmış gibi duruyor.

James Gunn imzası taşımasıyla merak uyandıran The Suicide Squad, ABD’de 6 Ağustos’ta vizyona girecek. Warner Bros.’un 2021’de çıkacak tüm filmlerinde olduğu gibi yeni Suicide Squad filmi de ABD’de vizyona girdiği gün HBO Max’te de yayınlanacak. Filmin Türkiye vizyon tarihi ise 30 Temmuz 2021.

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir