Dizi Haberleri

The Last of Us Oyuncu Kadrosunu Açıkladı ve Resmen Ateş Ediyor

The Last of Us’un dizisinin HBO’ya geleceğini geçtiğimiz aylarda öğrenmiştik. Şimdiden kült olmuş bu Sony’nin sanat eseri oyunu HBO gibi kaliteli ve yüksek prodüksiyonlu dizileri ile ünlü bir kanala geliyor ve üstelik de Chernobyl ile son senelerin en kaliteli dizilerini yapan Craig Mazin arafından hazırlanıyordu. Son derece memnun edici bu gelişmelerin ardından herkesin aklındaki tek soru da bugün cevaplandı; oyunun baş karakterleri Joel ve Ellie’yi kim canlandıracaktı. Açıkçası seçimler beni epey memnun etmiş olsa da hiç beklenmedik iki oyuncu seçimi ile geliyor dizi.

Son zamanların en gözde oyuncusu Pedro Pascal Joel için seçilmiş. Açıkçası kendisinin ne denli kaliteli bir oyuncu olduğu tartışılmaz, Joel için pek akla gelmeyecek bir seçim olsa da bence rolün altından kalkacaktır. Gerekli kıyafet ve makyajla kafalara süper oturan bir Joel görebiliriz. Ellie içinse ilk bakışta çok alakasız bir seçim gibi duran ve Game of Thrones’ta Lyanna Mormont rolüyle gönüllerde taht kuran Bella Ramsey seçimiyle karşı karşıyayız.

Açıkçası oyunlardaki karakterlere çok benzemiyorlar, internette bir çok başka oyuncu seçimi konuşuluyordu. Ancak bu tarz seçimlerde ben benzerlik dışında rolün altında kalkabilme, role başka katmanlar katabilecek oyuncu seçimlerinden yanayım. Zira günümüzde yeterli makyaj ve prodüksiyon ile yeterli benzerlikler sağlanabilir. Dizinin oyuncu kadrosu, yaratıcısı ve kanalı ile beraber ben çok iyi bir dizinin gelebileceğini düşünüyorum. Zira HBO Max’ın büyük birden fazla hit diziye çok ihtiyacı olduğu fazlasıyla aşikar.

The Last of Us hikayesi, modern uygarlığın hastalık sonucu yok olmasından yirmi yıl sonra geçiyor. Travmatik sonuçlarla hayatta kalanlardan biri olan Joel, Ellie’yi bir karantina bölgesinden kaçırmak için görevlendirilir. Küçük bir iş olarak başlayan şey, kısa sürede acımasız ve yürek parçalayıcı bir yolculuğa dönüşür, çünkü ikisi de ABD’yi dolaşmak ve hayatta kalmak için birbirlerine güvenmek zorundadır.

Bakalım HBO dizinin altından alnının akıyla çıkabilecek mi? Zira çok vurucu bir anlatımı olan hikayeye sahip bir marka The Last of Us. Dizi için potansiyeli epey yüksek. Diziyle ilgili yeni bilgiler geldikçe paylaşacağız, takipte kalınız. 🙂

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir