Sinema Haberleri

Birds of Prey’in Yönetmeninden Dikkat Çekici Bir Bilim Kurgu Geliyor

Birds of Prey yönetmeni Cathy Yan’dan yeni bir fütüristik sinema filmi geliyor. Film, Amerika’daki vatandaşların ırkçılığı ve cinsiyetçiliği tedavi etmek için bir ilaç alabilecekleri fütürist bir Amerika hakkındaki kısa öyküden uyarlanıyor.


Variety tarafından girilen habere göre, Cathy Yan, Promising Young Woman ve The Personal History of David Copperfield’in yapım şirketi olan FilmNation için senaryo ve projeyi yönetecek.

Yan yaptığı açıklamada, “The Freshening, bir yazar ve yönetmen olarak beni heyecanlandıran ve Ash ile Rewild’i başlattığımız, tam olarak cüretkar ve zamanında yapılan bir film,” dedi. “Bu cesur ve etkileyici hikayeyi beyaz perdeye taşımak için benzer fikirlere sahip ortak çalışanlar Ali Wong, Hyperobject ve FilmNation ile çalışmaktan mutluluk duyuyorum.’’

Wong, “Okuduğumda Rachel Khong’un ilgi çekici ve yüksek konseptli hikayesi beni çok etkiledi” dedi. “The Freshening, üzerinde çalıştığım hiçbir şeye benzemiyor ve onu dahil olan herkesin katıldığı bir filme dönüştürmek beni heyecanlandırıyor. Başından beri, Cathy Yan için bu projeyi yazmak ve yönetmek hayalimdi ve gerçekleştiği için inanılmaz derecede minnettarım.


The Freshening ilginç bir hikaye ve Yan’ın aksiyon süper kahraman komedisi Birds of Prey hakkındaki tatmin edici işe bakılırsa kendisi, bilim kurgu masalını bir filme dönüştürmek için akıllıca bir seçim. Filmin resmi özeti şu şekilde:

Khong’un kısa öyküsü, ırk ve cinsiyet üzerindeki gerilimlerin şiddetli bir uç noktaya ulaştığı yakın bir gelecekte geçiyor, ABD hükümeti ‘The Freshening’ olarak bilinen bir halk sağlığı girişimi başlatıyor: her Amerikalı bir enjeksiyon alıyor ve ardından herkes diğerlerini kendileriyle aynı ırk ve cinsiyet olarak görüyor. Ancak sokakta, her şeyi doğru haliyle görebildiğin bir uyuşturucu daha çıktığında işler biraz daha fark hal almaya başlıyor.

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir