Sinema Haberleri

Matrix 4’ün Artık Bir İsmi Var; Diriliş Matrix Geliyor

Yeni Matrix filminin geleceğinin açıklanmasından bu yana heyecanımız tavan. Zira sinema tarihine yön vermiş bir seri olan Matrix, nihayete kavuşmuş bir hikaye anlatısına sahip olsa da hep ‘’acaba dönse nasıl olurdu?’’ dediğimiz bir seriydi. Geçtiğimiz yıl ilk üçlemenin de senaristi ve yönetmeni olan Wachowski kardeşler, 4. Film ile serinin geri döneceğini açıklamışlardı? Peki nasıl olacaktı, hikaye nasıl devam edecekti gibi sorular hala cevaplanmamış olsa da sonunda elimizde somut bir bilgi var; filmin ismi. 

Yahoo Finance‘in haberine göre dördüncü filmde çalışan makyaj sanatçısı Shunika Terry filmin yönetmenlerinden bir teşekkür hediyesi aldı. Bunu da Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Fakat bu kutunun üzerinde filmin asıl ismi yazıyordu! İsmi çok kısa süreliğine görsek de bu paylaşım sayesinde filmin asıl isminin The Matrix Resurrections olduğu anlaşıldı.

Resurrections, kelime anlamı olarak Diriliş demek. Enter the Matrix, Reloaded ve Revolutions olan seri yeni filmiyle yine benzer bir kelime düzeniyle Resurrections olarak açıklandı.

Buradaki Diriliş’ten kasıt, filmin baş rolü Neo’nun olduğunu düşünüyorum ancak genel olarak serinin dirilişine de bir gönderme yapılmış olabilir. Filmin konusu sır gibi saklanıyor. İnternette bir çok teori olsa da filmden en azından bir fragman gelene bir şeyler öğrenemeyeceğiz gibi. Bu kadar ciddi ve sürpriz bozmayacak bir şekilde filmin konusunun saklanması beni hikaye için heyecanlandırıyor açıkçası. filmin başrollerinde Keanu Reeves ve Carrie- Anne Moss var. Morpheus karakterini canlandıran Laurence Fishburne ise yok! Aynı şekilde Agent Smith’e hayat veren Hugo Weaving de yok. Bu isimlerin yanında Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris ve Priyanka Chopra Jonas filmde rol alacak. Eğer salgın yüzünden gösterim tarihi yeniden değişmezse The Matrix Resurrections filmi 22 Aralık 2021’de vizyona girecek.

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir