Dizi Haberleri

Gözler Yaşlı, Kalpler Buruk; Brooklyn Nine-Nine 8. Sezonu ile Final Yapıyor

Ekranların en özel komedilerinden B99, 8. Sezonu ile final yapacağını duyurdu. New York Polis Departmanı 99. Karakolunun başından geçenleri komik ve dinamik bir şekilde anlatan dizinin başrollerinde Andy Samberg, Terry Crews, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Melissa Fumero ve Joe Lo Truglio gibi isimler paylaşıyor. Bu üzücü haber daha önce dizinin ani bir şekilde sonlanmasını önleyen dizinin fanlarını epey üzeceğe benziyor ancak dizinin yaratıcılarından Dan Goor, bunun zor bir karar olduğunu ancak yerinde ve zamanında bir karar olduğunu da ekledi. Dizinin hak ettiği gibi bir finale ulaşmasını istemek şimdilik tek temennimiz.

B99, gerek komik karakterleri gerekse de toplumsal olaylara güzel bir şekilde değinmesi ile epey özel bir dizi. Daha önce ırkçılık olaylarına ve toplumsal eşitsizlik gibi hassas konulara değinen ve bu konuda sağlam eleştiriler alan dizi, aynı şekilde bu özelliğine son sezon da devam ettirmesini umuyoruz.

Dizi, 2014 yılında En İyi Komedi Dizisi dalında Altın Küre kazanmış, aynı yıl Andy Samberg de komedi dalında En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülmüştü. Variety’nin haberine göre 8. sezonuyla final yapacak dizinin yaratıcılarından Dan Goor yaptığı açıklamalar sırasında diziyi bitirmenin zor bir karar olduğunu ancak bu kararın karakterlere, hikâyeye ve izleyicilere gösterdikleri saygı sebebiyle alındığını söyledi. Goor izleyicilere, diziyi daha önce sonlandırılmaktan kurtardıkları için teşekkür etti.

Tüm bunların yanında özellikle Jake ve Captain Holt’, diziden 5. Sezonda ayrılan Gina’yı ve diğer tüm komik karakterleri epey özleyeceğimiz aşikar. Dizinin her sezon yaptığı müthiş komik Heist bölümleri, Jake ve Holt arasındaki saçma sapan üstünlük mücadeleleri ve absürt anları ile bir çok kişinin gönlünde ayrı bir yerde duruyor b99. Özellikle bir komedi dizisine göre epey sağlam olan karakter gelişimleri ile diğer tüm dizilerden ayrılan bir yapıya sahip. Bakalım dizi son sezonu ile yine bolcak kahkaha attırıp finali ile boğazlarda birer düğüm bırakacak mı?

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir