Dizi Haberleri

Mr. and Mrs. Smith Dizi Formatında Tekrar Çekiliyor ve Seçilen Başroller Ateş Ediyor

Normalde yeniden çekim haberlerine her zaman bir ön yargıyla yaklaşmışımdır. Özellikle üzerinden 20-30 sene geçmemiş yani kuşak dahi atlamamış bir yapım ise direkt olarak ‘’ne gerek vardı!’’, ya da ‘’Hollywood yine yeni fikir bulamamış’’ tarzı zerzenişle gelir, tat kaçırırım. Huyumdur. Ancak bu sefer olay tam tersi. Bakın uzun zamandır kafamda bu kadar müthiş oturan bir yeniden çekim haberi görmemiştim. Üstelik yeniden çekilecek eser 2000’lere damga vurmuş, üzerinden 15-16 sene geçmiş Mr. And Mrs. Smith! Ve başrollerde müthiş bir Multitalent olan Donald Glover ve Phoebe Waller- Bridge!

Bu habere bu kadar heyecanlanmamın tek bir sebebi var o da seçilen bu iki müthiş üretken kişi. Donald Glover son senelerin en üretken, en farklı işlerinde imzası bulunan biri. Kendisi önce müthiş komedi Communty’de oynadı, sonra çok iyi bir Rap albümü yaptı, Atlanta diye bir dizi yazdı oynadı. 

 Phobe Waller ise müthiş bir senarist/ yazar. Kendisinin en imza işi tek başına yazdığı Amazon’un en iyi işlerinden olan Fleabag dizisi. Hem iyi bir oyuncu hem de iyi bir kalem. İkili iyi birer arkadaş ve Amazon’da daha önce iş yapmış kişiler. Bu habere yükselmeyelim de nereye yükselelim?

Mr. And Mrs. Smith zamanında Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin müthiş kimyası ile tutmuş bir işti. Daha sonra ikilinin magazinsel ilişkileri, evlenlemeleri falan derken filmin önüne geçse de geçen zaman içerisinde film kült denilebilecek bir hale geldi.

Amazon’un ekseriyetle yaptığı işler iyi. Bakalım önümüze nasıl bir iş gelecek? Yeni detaylar geldikçe buradan paylaşacağız, takipte kalın.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir