Sinema Haberleri

Mortal Kombat Filminin Fragmanı Geldi ve Tek Kelimeli Enfes Duruyor

Dünyanın en büyük yapım şirketlerinden Warner Bros. geçtiğimiz aylarda duyurduğu çılgın bir kararla 2021 yılı içerisinde çıkacak tüm filmlerini, kendi video servis sağlayıcısı olan HBO MAX’te yayınlama kararı almıştı. Bu kararın ardından kocaman prodüksiyonlu filmler bu sene içerisinde HBO Max’te çıkmaya hazırlanıyorlardı ve bizim de gözümüz kucağımız bu filmlerle alakalı çıkacak yeni haberlerdeydi. Matrix 4, Dune, Godzilla vs Kong vs. Derken efsane oyun serisi Mortal Kombat’tan an itibariyle enfes bir fragman geldi. Ağzımızın suyu akmadı desek yalan olacak, fragman cidden çok iyi duruyor.

Mortal Kombat, çok ünlü bir oyun serisi. Dövüş temalı olan oyunların en bilinen markalarından olan seri, 90’lı yılların ortalarında iki kez sinemaya aktarılmıştı.  İlk filmiyle fena olmayan hatta yer yer iyi denebilecek bir seyirlik ortaya koymuştu ancak ikinci filmiyle facia denebilecek kadar kötü bir film olarak hafızlara kazınmıştı. Zaman içerisinde yeni oyunları çıkarak seriyi iyice büyüten Mortal Kombat markası, en sonunda hak ettiği seviyede çağın şatlarına uygun bir biçimde tekrar sıfırdan hazırlanıyor haberlerini duymuştuk, sonunda da fragman geldi.


Öncelikle fragman cidden iyi duruyor. En nihayetinde bir Mortal Kombat filminden Nuri Bilge Ceylan derinliği beklememiz gerekiyor, bir Mortal Kombat filmi iyi efektlere, göze hoş gelen Sinematografiye, iyi aktarılmış karakterlere ve aksamayan bir öyküye sahip olmalı. Öykü, iyi görünüm ve efekt konusunda hakkını verebilecek gibi bu seferki yapım ancak karakterler de konusunda filmi izlememiz şart sanıyorum ki. Zira efsane karakter Sub-Zero ve Scorpion cidden çok iyi duruyor ancak Lord Raiden, Kung Lao ve Lui Kang gibi karakterler için filme beklememi gerekecektir. Öykü konusunda da evrenin kaderi için ölümcük bir dövüş turnuvasına katılan insan üstü karakterlerin birbirlerinin ciğerlerini sökmesini konu alan bir oyundan bahsediyoruz, sinemaya yeteri kadar yedirilsin yeterli olacaktır. Fragmanda Fatality var, ”Get Over Here” diyen Scorpion var, kandan bıçak yapan Sub-Zero var, müthiş kapışma ortamları var. Daha ne olsun diyoruz ve 16 Nisan’ı beklemeye başlıyoruz. Siz nasıl buldunuz fragmanı?

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir