Dizi Haberleri

HBO Max, Eski Dostumuzu Tekrar Diriltiyor; Constantine Yeniden Geliştirme Aşamasında

Çizgi roman evrenlerinde çok sevilen, ardından 2000’lerin başında sayılabilecek bir tarihte keanu reeves’ın canlandırdığı bir filmi yıllar sonra da CW kanalında Matt Ryan tarafından canlandırılan ve 10 küsür bölüm sonra iptal edilen dizisi bulunan Constatine, yine yeniden tekrar recast edilerek gelmeye hazırlanıyor. Bu sefer adres HBO Max. Yüksek bütçeli, karanlık bir Constantine dizisi gelecek deniyor. Başrol için henüz karar verilmemiş, potansiyel oyuncular gözden geçiriliyor. Projenin başında ise, adını gördüğümde birazcık canımı sıkan bir isim var; JJ Abrahams.

JJ Abrahams nedendir bilinmez, geek kültüre dair ne varsa elini atan ‘’abi sen yaparsın’’ denilen ve sonucunda rezil, fecaat, facia sonuçlar ortaya koyabilen bir adam. Sevmiyorum kendisini pek. Tamam, facia olmasa da bu abinin yaptığı hangi ‘’ulan çok iyi be!’’ Dedirtti şu ana kadar? En son Star Wars’un sinemada katledilmesininin başrollerinden biri de bu arkadaş. Constantine’de çok potansiyelli bir karakter olmasına rağmen pek başarılı olamadı live action ortamlarında. Peki bu sefer şeytanın bacağını kıracak mı bu iki dert ortağı? Umuyoruz ki evet.

Constantine, temelde yer altı dünyası(baya cehennem) ve dünya arasında gidip gelebilen, şeytanlar, iblisler ve melekleri tanıyabilen ve bir takım güçleri sayesinde insanları bu varlıklardan kurtaran bir abimiz. Kendisinin karakterizasyonu zaman zaman eğlenceli, acımasız ve biraz da pervasız olarak tanımlanabilir. Tam dizilik yani. HBO Max bence Constantine için cuk oturan bir kanal zira bütçe sıkıntısı olacağını sanmıyorum çünkü kanal kendine bir hit yaratma ihtiyacı duyuyor. Bu hiç, neden sevgili dostumuz Constantine olmasın? JJ. Abrahams’ın da yapması gereken basit. Cast’i iyi seçip, yönetmeni ya da yönetmenleri iyi bulması yeterli olacaktır zira Constatine’in milyon tane müthiş hikayesi bulunmakta hali hazırda.

Açıkçası Keanu Reeves’li uyarlamayı çok sevsem de nedendir bilinmez o filmin devamı bi türlü gelemedi. Keanu temelde çizgi romandaki Constantine pek benzemese de karakteri hakkıyla canlandırmıştı. Daha sonra Mat Ryan’lı uyarlamayı hiç sevemedim ancak o seriyi de seven, bağrına basan kişi sayısı epey fazla. Başrol oyuncusu çok önemli bu uyarlama için. Bakalım HBO Max, nasıl bir iş getirecek karşımıza?

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir