Sinema Haberleri

The Batman’den Yeni Bilgiler

Matt Reeves’in yönetmenliğinde yeni bir oyuncu kadrosu ve farklı bir tarzda çekilen The Batman filminden yeni bir fragman görücüye çıktı. Daha önce bir tek bir fragman yayınlayan ve ardından Covid nedeniyle 2020 yılına ertelenen film, ilk fragmanı ile de daha önce görmediğimiz benzersiz tarzda bir Batman izleyeceğimizi göstermişti. Geçenlerde gösterilen 2. fragman ve ardından film ile ilgili gelen yeni bilgiler ışığında heyecanımız bir nebze daha yükselmiş durumda.

2. fragman zaten başlı başına müthişti. Sert, kemik kıran, psikolojisi bozuk bir Batman portresi epey heyecan verici. Henüz Batman olmanın başında, kurallarını koymamış bir Bruce Wayne’in seri katil Riddler’ın peşinde biraz bozuk akli dengesi ve sınırsız öfkesi ile olan çatışmasını izleyeceğiz gibi. Film, sinematografik olarak da şahane duruyor. Hem psikolojik hem de görsel açıdan müthiş bir film geliyor gibi. Film görüntü yönetmeni daha önce Arrival, Mandalorian, Dune filmlerinde müthiş işler çıkartan son yılların parlayan görüntü yönetmenlerindne Graig Fraiser.

Gotik bir Gotham’da filmin bir başka parlayacağı nokta olacağa benziyor. Matt Reeves’in ifadesiyle “noir bir Batman hikâyesi anlatacak” olan The Batman, sevilen kahramanın dedektif yanına odaklanacak. Yayınlanan ilk fragman, Batman’ın Gotham’ın seri cinayetler işleyen The Riddler’ı durdurmak için onun bıraktığı ipuçlarını çözmesi gerekeceğini gösteriyor. Öte yandan Reeves’in açıklamaları, Gotham şehrindeki yozlaşmanın hikâyede önemli bir yere sahip olacağını gösteriyor. Ayrıca Wayne ailesinin geçmişindeki sırların da bu yozlaşmayla ve Riddler’ın cinayetleriyle bağlantılı olacağı belirtiliyor.

Film 2022 Mart ayında vizyona girecek ve oyuncu kadrosu şu şekilde; Robert Pattinson; Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis, The Penguin rolüyle Colin Farrell, Carmine Falcone rolüyle John Turturro.

Filmin son yayınlanan fragmana hemen alttan ulaşabilirsiniz.

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir