Dizi Haberleri

Batman’den Hasılat Rekoru

Bu sezonun ilk açılışını yapan Örümcek Adam pandemi sonrası rekor hasılat elde eden film oldu. Zirveye yerleşen Örümcek Adam’ın tahtını yine DC filmlerinden biri olan Batman aldı. Bu kez Robert Pattison’lu sinema severlerle buluşan The Batman, ilk günden hasılatın zirvesini yaşadı. Gişede rekoru kırmıştı. Batman zirveye yerleşen rakamlara ulaştı. 4 Mart’ta vizyona giren Matt Reeves imzalı The Batman, 2019 yılından bu yana en iyi yapıtı oldu.

Başrolünde Robert Pattinson’un yer aldığı The Batman, ilk günden itibaren gişe rekoru kırdı. Birçok ülke de vizyona giren The Batman, sadece Çin’de beğenilmemişti. Ancak The Batman dünya çapında aylık hasılat rekorunu kırdı. Yayınlandığı ilk saatlerde 110 milyon dolarla açılış yapan The Batman, ilk gün de ise 248.5 milyon dolar kazandı. Bir haftalık gösterim süresi yeniden hesaplandı. Hasılatının 301 milyon dolara yükseldiği ortaya çıktı. İlk kez vizyona giren bir Batman serisi bu kadar fazla beğeni topladı.

Son olarak 10 günlük hasılatın toplam değeri açıklandı. Robert Pattinson’un yer alacağı haberlerinden sonra sert eleştirilere maruz kalan The Batman’in hayranları gösterdikleri ilgiyle eleştirileri alt üst etti. The Batman 10 günde toplamda 400 milyon dolar elde etmişti. Batman serisi için d ekendi rekorunu kıran bir yapıt olarak 500 milyon doları geçti. Hbo Max’ta yayınlanacak olan The Batman, 1 aydır vizyonda yer alıyor. Yoğun ilgi The Batman’e 700 milyon dolarlık hasılatı kazandırdı. Gişenin son hesaplamalarında ise yaklaşık 2 aydır lider olan The Batman 750 milyon dolara ulaştı.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir