GenelSinema Haberleri

Spider- Man 3 İsmi Resmi olarak açıklandı; No Way Home geliyor

Önceki gece Spider- Man filminin oyuncuları Tom Holland, Zendaye ve Jacob Batalon sırayla interneti trollüyerek Spider- Man 3 filminin isimlerini duyurdular. Evet, isimlerini diyorum zira üçü de farklı isim ortaya attı. Spoiler vermesiyle ünlü Tom Holland Home-Phone ismiyle ilgili bir afiş paylaştı, aha dedim yine bizim oğlan spoiler verdi filmin adını önceden paylaştı. Sonra Jacob, Home-Wrecker adında bir afiş paylaştı ve ardından Zendaye’de Home Slice diyerek trolleme işini bir sonraki boyuta attı. Tüm internet filmin isimleriyle çalkalanırken tam bir gün sonra filmin resmi adı paylaşıldı; Spider-Man No Way Home geliyor!

Şimdi öncelikle Spider-Man 3, yani yeni adıyla Spider-Man No Way Home artık fazlasıyla önemli bir film. Çünkü bu filmde daha önceki Spider-Man’i canlandırmış Tobey Maguire ve Andrew Garfield oynayabilir. Oynayabilir diyorum zira hala resmi bir açıklama gelmese de bu konuda çok büyük dedikodular var ve Marvel’ın başındaki isim dahi ‘’yok oynayamacaklar’’ diyemiyor. Zira önceki Örümcek Adam filmlerinde kötü adamları canlandırmış oyuncular aynı rolleriyle bu filmde de varolacaklar. Kısaca, No Way Home bir paralel evren filmi olma yolunda ciddi ipuçları barındıran bir film. Bu epey önemli zira daha önce böylesi yapılmadı.

Filmle beraber filmden bir kaç görselde paylaşıldı. İsme gelecek olursak, Spider-man isminin sinematik hakları Marvel’a geçtikten sonra yeni seri, filmlerinin önüne Home getirerek çıkartıyor bildiğimiz gibi. Filmin ismi, Home serisine yakışır ve açıkçası epey şeyler söyleyen bir isim. Hem duygusal yönden hikayeye hem de paralel evrem muhabbetine selam çakıyorlar. Üzerine çokça düşünülmüş olduğu bariz. Ben bu kadar büyük çapta bir filmi bir yere kadar saklayacaklarını düşünüyorum, bir noktadan sonra özellikle filmin vizyona girmesine yakın tarihlerde yayınlacak fragmanlarda epey bir bilgi salacaklardır ortaya. Bakalım, yeni Spider man filmi önümüze neler getirecek?

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir