Sinema Haberleri

Zack Snyder’lı Army of Dead Filminden İlk Teaser Geldi

Kızının trajik intiharı sonrası yarım bıraktığı Justice League filminden bu yana sinemadan uzak kalan ünlü yönetmen Zack Snyder, 2021 yılını bir geri dönüş senesi olarak planladığı aşikar. Önce Justice League filminin kendi kurgusuyla, Justice League Snyder Cut adı altında HBO Max çatısı altında yayınlayacak yönetmen, Netflix içinde bir süredir Army of the Dead adında bir zombi filmi çekiyordu. Filmin ilk teaser’ı geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

21 Mayıs tarihinde seyirciyle Netflix’te buluşacak film, Las Vegas’ta gerçekleşecn bir Zombi istilası sonrasında oluşan karantinadan yararlanıp burada büyük bir soygun gerçekleştirmek isteyen bir grup paralı askerin hikayesini anlatacak. 300, Watchmen, Man of Steel gibi görüntü olarak şahane filmler çeken yönetmen için Army of the Dead adında bir zombi aksiyonu bana kalırsa tam olarak biçilmiş kaftan. Yönetmen Watchemn filmi dışında genelde hikaye anlatımında sınıfta kalan, ancak görüntü olarak şahane işler koymasıyla ünlü. Las Vegas’ta, Casino içlerinde bol bol eğlence ve aksiyon dolu bir Netflix seyirliği şimdiden ağız sulandırıyor.

Army of the Dead aynı zamanda bir anime türünde spin- off dizisinin ve filmde izleyeceğimiz paralı asker grubunun geçmişine ışık tutacak bir prequel filminin temellerini atacak. Bu sayede film, aynı atmosferde gelmesi beklenen yeni bir seri film başlatma amacı da güdüyor.

Filmin yapımcısı aynı zamanda Zack Synder’ın eşi olan ve genelde filmlerinin yapımcılığını üstlenen Deborah Synder. Filmin oyuncu kadrosu ise şu şekilde. Dave Bautista, Ella Purnell, Ana De La Reguera, Theo Rossi, Huma Qureshi, Omari Hardwick, Tig Notaro, Hiroyuki Sanada, Garret Dillahunt, Matthias Schweighöfer, Raúl Castillo, Nora Arnezeder ve Samantha Win.

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir