Dizi Haberleri

Sonunda Haberi Geldi! Love, Death& Robots 2. Sezonuyla Geri Dönüyor

İlk sezonu 15 Mayıs 2019’da yayınlanan Netflix’in sevilen antolojisi Love, Death& Robots uzun bir sessizliğin ardından geri dönüş tarihini şahane bir fragman ile duyurdu. Her bölümü birbirinden ayrı bir konuya ve ayrı bir animasyon tekniğine sahip, genel hatları ile yetişkinlere yönelik bir tarzı bulunan serinin ilk sezonu genel itibariyle fazlasıyla beğenilmişti. Yaratıcıları Tim Miller ve David Fincher olan serinin ilk sezonu özellikle Zima Blue ve Beyond the Aquila Rift gibi olağanüstü bölümlerle sahipti.

Tim Miller, David Fincher, Jennifer Miller ve Joshua Donen’in 2. Sezonda yaratıcı ekibini oluşturduğu animasyon serisi ilk sezonu ile Emmy ve Annie gibi saygın ödülleri de kimselere bırakmamıştı. Netflix’in animasyon tarafına yaptığı yatırımın en güzel meyvelerinden olan yapım, 2. Sezon fragmanı ile de bir hayli iddaalı duruyor.

Netflix içerisinde şimdiden en sevdiğim yapımlardan olan Love, Death& Robots’ın 2. Sezonunda distopik geleceklerden, çılgın robotlara, varoluşa dair bilim kurgu hikayelerine ve ütopik geleceklere dair güzel ve birbirinden bağımsız hikayelerle bezenmişe benziyor. İlk sezonuyla ilgili en büyük eleştirim olan ‘antoloji’ algısının olmaması, bu sezon fragmandan gördüğüm kadarı ile düzeltilmiş ve genel hatları ile en azından anlatım tarzı olarak bir bütünlüğe yerine bırakmış gibi duruyor. 18 bölüme sahip olan ilk sezon yerine bu sezon 8 bölüme sahibiz. Bu ilk başta biraz üzücü gibi dursa da 8 bölümden 5 tanesinin çok iyi olma ihtimali beni epey heyecanlandırıyor zira ilk sezonda 4-5 bölüm hariç genel hatları ile ‘eh’ seviyesindeydi. Ancak farklı ve orijinal bir iş olması yapımın en büyük artısıydı.

IGN’e konuşan ve bu yıl ekibe yönetmen olarak katılan Jennifer Yuh Nelson’ın açıklaması ise şu şekilde;

‘’Love, Death & Robots’un ilk sezonu birçok kişi için gerçekten çığır açıcıydı. İnsanlar bunu gördü ve ‘Bu mümkünmüş,’ diye düşündüler; bu güzellik ve kalite seviyesi ve sadece yıkıcı hikâyeler mümkündü. Bir hayran olarak, bu her zaman yapmak istediğim bir şeydi.”

17 Mayıs’ta geri dönecek olan yapımın 3. Sezonun da tarihi şimdiden hazır; 2022 Mayıs. İlk iki sezonu arasında 2 sene bekleten yapım belli ki artık bir sene aralıklarla yayın hayatına devam edecek. 17 Mayıs için şimdiden fazlasıyla heyecanlayız.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir