Dizi Haberleri

Leyla ile Mecnun Exxen ile Geri Dönebilir; İlk Görüşmeler Olumlu

Leyla ile Mecnun ismini Türk televizyon tarihine altın harflerle yazdırmış, bir bakıma efsane olmuş bir yapımdı. 2011 yılında yayınlanmaya başlayan dizi, 2014 yılında bir takım başka sebeplerden dolayı aniden bitmişti ve finalsiz veda etmesi izleyen herkes de buruk bi tad bırakmıştı. Absürt komedi türündeki yapım, benzersiz mizahı ile kendine de epey bir hayran kitlesi yaratmıştı.

Eski yapımları tekrar çeken Exxen platformu, gözünü Leyla ile Mecnun’a dikmiş durumda. Kendi hit arayan platformun Leyla ile Mecnun’u geri döndüreceği konuşuluyordu ancak resmi ağızlardan bir açıklama gelmemişti. Dizinin başrol oyuncularından Ahmet Mümtaz Taylan bu konuda ilk açıklama yapan isim oldu: ‘’Haberlerin aslı var, o kadar söyleyeyim. Başka gelişmeler de olması lazım. Üstünde düşünülüyor, doğrudur. Öyle bir ihtimal var. Ama şu gün başlıyor, bugün başlıyor, kesin oluyor… öyle şeyler bana göre değil. Onu yapım şirketi açıklar açıklayacaksa.

Hem diziyi hem de ekibi özlediğini belirten Taylan, “aynı kimyayı yakalamak istediklerini” de belirtti.

Aynı ekip, aynı yazar, aynı yönetmen ile özgürce bölümler çekebileceği bir platformda Leyla ile Mecnun’un tekrar benzer bir başarı yakalayabileceğini düşünüyorum. Burak Aksak’ın senaryosunu kaleme aldığı absürt komedi türündeki yapımda Ali Atay, Melis Birkan, Serkan Keskin, Osman Sonant, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt ve Köksal Engür gibi oyuncular yer alıyordu. Aynı ekibin korunup korunmayacağı şimdilik muamma. Diziyle ilgili yeni gelişmeler yaşandıkça buradan aktaracağız.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir