Sinema Haberleri

Indiana Jones 5 Geliyor ve İkinci Başrolünü Açıkladı: Phoebe Waller-Bridge

Indiana Jones ismi son yıllarda tekrar hayata döndürülmeye çalışılsa, eski şaşalı günlerini aratsa da hala hafızalardan silinmemiş büyük bir marka olarak hatırlanıyor. İlk 3 filmiyle kendine milyonlarca hayran kitlesi yaratan ünlü seri, maceracı ruhları tam 12 den vuran hikaye anlatımı ve karakterleri ile hafızalarımıza kazınmıştı. Ancak 2008’de çıkan ve seriyi tekrar diriltmeye yönelik indiana jones and the kingdom of the crystal skull filmi pek de iyi hatırlanmıyor. Tüm serinin en nefret edilen filmi olan 4. Film, seriyi tekrar diriltme planlarını çöpe atmıştı. O günden bu yana 5. Film için ufak ufak çalışılıyor, bir gün gelecek deniyor ancak doğru düzgün somut bir adım atılmıyordu. Ta ki 2021 yılına kadar

5. Film, Harrison Ford’la beraber geri dönüyor ve Ford’a da epey kaliteli, ismini duyunca iyi bir iş çıkacağı algısı yaratabilen bir isimle beraber geri dönüyor; Phoebe Waller-Bridge. Kendisi Fleabag dizisinin yaratıcısı, senaristi ve başrolü. Crushing dizisinin de yaratıcısı. Fleabag ile tonlarca ödül kazanan yetenekli oyuncu ve senarist, Bay ve Bayan Smith’in de yeni başrolü. Çok fazla yapımda bulunmasa da kendisinin olduğu projeler direkt olarak umut vaadediyor.

James Mangold’u yönetmenliğinde gelecek Indiana Jones 5, Harrison Ford’un yaşı itibariyle pek de olumlu baktığım bir proje değildi aslında. Zira Steven Spielberg olmadan iyi bir Indiana Jones gelme ihtimali çok da yüksek değil. Yine de James Mangold yetenekli bir yönetmen, Ford son defa iyi bir Indiana Jones ile efsane seri ve karaktere veda etmek istiyor olabilir ve kendisinin yanına da müthiş bir başrol bulunmuş. Filmle ilgili detaylar geldiğinde yine buradan paylaşacağız, şimdilik koca bir kara kutu kıvamında Indiana Jones 5.

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir