Dizi Haberleri

Neden Bilmiyoruz Ancak Böyle Bir Şey Yapılıyor; Powerpuff Girls’ün Canlı Kanlı Dizisi Geliyor

Çocukluğumuzun popüler çizgi dizisi Cartoon Network yapımı olan Powerpuff gilrs’ü bir çoğumuz hatırlarız. 3 tane birbirinden şirin küçük kızın dünyayı saf kötülere karşı savunduğu absürt mü absürt bir çizgi diziydi. Çocuk yaştaki kahramanlar Blossom, Bubbles ve Buttercup şehirlerindeki suçla savaşın en önemli isimleri olmuştu. Dizi 2005’e kadar devam etti ve 6 sezon, 78 bölüm sürdü. 2002’de The Powerpuff Girls Movie adında bir çizgi film de çıkmıştı. 2016’da da dizi Cartoon Network’te yeniden başladı, hâlâ da devam ediyor

Bu standart formül çizgi dizi olarak epey tutmuştu zira küçük yaştaki ergen kızların, profesör babaları tarafından laboratuvar ortamında yaratılıp maymun adamın(evet maymun adam) başını çektiği kötülere karşı savaşması çizgi dizi formatı abez kaçmıyordu. Absürttü evet ancak sonuçta çocuklara hitap eden bir çizgi filmdi. CW kanalı bu formülü dizi olarak uyarlamayı, baya kanlı canlı dizi olarak uyarlamayı çok akıllıca bir fikir olarak görmüş ki, baya baya setten fotoğraflar falan sızdı. Evet, 2021 yılında canlı kanlı bir Powerpuff Girls dizisine kavuşacağız. Ve bu bana çok saçma bir fikir olarak geliyor.

Suçla mücadele eden kız kardeşlerin yeni dizisinde, kendilerini 20’li yaşlarda göreceğiz. Dünyanın onlara yeniden ihtiyaç duyacağı bir dönemde, ekibin tekrar birleşip birleşmeyeceği ise dizideki ilk soru işareti olacak. Kötü karakterleri kimlerin nasıl canlandıracağı da tam olarak bilinmiyor. Kötü karakterlerle beraber diziye biraz mizah unsuru da eklenebilir belki, bu şekilde dizinin tonu da çizgi diziye yakın olabilir. Yine de canlı kanlı bir şekilde Powerpuff Girls ekibinin Maymun bir adama karşı savaşmasını pek gözümde canlandıramıyorum.

Seçilen oyuncuların son derece güzel olmaları ve setten sızan fotoğraflara bakacak olursak da diziye bir seksepalite de katılacağa benziyor. CW dizilerinin günümüz dizi standartlarının epey altında olduğunu düşünüyorum. En azından son dönemlerde çıkan Mandalorian, Teen Titans, WandaVision, Falcon and the Winter Soldier gibi prodüksiyon olarak çıtayı fazlasıyla yüksele çıkartan dizileri düşününce. Hedef kitlesi ne olacak, bu diziyi kimler izleyecek bilemiyorum ancak Powerpuff Girls’ün live-action versiyonuna ben pek yükselemiyorum. Fragman falan da yayınlandığında tam olarak bir şeyler söyleyebiliriz ancak bu absürt fikirlerle donatılmış projeden şimdilik ilk bilgiler bu kadar.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir