Dizi Haberleri

Artık Resmileşti! How I Met Your Father Geliyor

9 sezon boyunca CBS kanalında yayınlanan ve çok popüler olan, bir neslin fazlasıyla aşina olduğu How i met your mother, eğlenceli karakterleri farklı anlatım tarzı ve komik bölümleriyle hala hafızalarda tazeliğini koruyor. 2014 yılında final yapan popüler komedi dizisi, hayalkırıklığı ile dolu finalinin ardından pek çok izleyicisini üzse de genel itibari ile iyi hatırlanan bir diziydi. Dizi ardından bir spin-off, How i met your father söylentisi çıkmış hatta projelenmiş ancak daha sonra iptal edilmişti. Şimdilerde ise artık resmi bir şekilde söyleyebiliriz ki How I Met Your Father geliyor. Başrolde de Hilary Duff var!

Annenizle nasıl tanıştım diyerek çocuklarına bir hikaye anlatarak, 9 sezon boyunca bu konuyu işleyen How i Met Your Mother dizisi gibi, ruhani bir devam niteliğinde babalarıyla tanışma hikayesinin anlatıldığı bir dizi olacak How i met your father. Tıpkı HIMYM gibi, bir arkadaş grubunu konu edinecek; bir grup yakın arkadaş ve onların modern hayatta geçirdikleri yaşantılarını konu alacak. Başrollerinde Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan ve Jason Segel’in rol aldığı How I Met Your Mother, New York’ta yaşayan beş yetişkin arkadaşın hikâyesini anlatmıştı. Tarz ve yapı olarak Friends ile karşılaştırıldı, onun modern hali olarak nitelendirildi. Bu diziye de 2021 yılına adapte olmuş bir HIMYM yakıştırması yapılabilir.

Flört uygulamarının çevresinde aşk hayatlarını, arkadaşlık ilişkilerini anlatan bir dizi izleyeceğiz gibi duruyor. HULU tarafından 10 bölümlük sipariş edildi. Bu arkadaşlardan biri olan Sophie’yi de Hilary Duff canlandıracak. Duff ayrıca, ortak yaratıcılar Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger (This Is Us) ile birlikte dizide yapımcı olarak görev yapacak. How I Met Your Mother’ın orijinal yaratıcıları Carter Bays ve Craig Thomas da yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Şimdilik ana konuya nasıl bağlanacak bilinmiyor ancak bağımsız bir hikaye olsa da ucundan bizim orijinal ekibi görmek hoş olacaktır.

Dizi ile alakalı yeni bilgiler geldikçe buradan paylaşacağız. Takipte kalın.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir