Sinema Haberleri

Ridley Scott ve Joaquin Phoenix Ortaklığı ile Napolyon filmi geliyor; Kitbag

Son olarak Joker filmi ile taraflı tarafsız herkesin hayranlığını kazanan ünlü oyuncu Joaquin Phoenix, usta. Yönetmen Ridley Scott ile beraber geri dönüşüne hazırlanıyor. Bu müthiş ikili, Napolyon’un hayat hikayesinin anlatılacağı Kitbag filmi için bir araya geliyor.

En iyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kazandığı Joker’den bu yana herhangi bir filmde görünmeyen Joaquin Phoenix, Napolyon’un hayat hikayesinin anlatılacağı filmde Napolyon’a hayat verecek. Film, Napolyon’un bakış açısıyla girdiği savaşları, kazandığı muharebeleri,kaybettiklerini, hırslarını ve özel hayatını kişisel bir bakış açısıyla seyirciye sunmayı planlıyor. Projenin başında filmin yönetmeni Ridley Scott da olunca insan heyecanlanmadan edemiyor. Zira Ridley Scott bu tarz tarihi eserleri epik bir şekilde beyazperdeye çok iyi aktarabilecek bir yönetmen.
Filmde Napolyon’un özel hayatı da yakından mercek altına alınacak. Tarihi kişiliğin ünlü aşkı Josephine karakterini de The Last duel filmindeki dikkat çekici performansıyla adından söz ettiren Jodie comer canlandıracak.

Açıkçası Joaquin Phoenix’ten yine Oscar’lık bir performans görmemiz çok olası. Ridley Scott çok usta bir yönetmen, kafasındaki proje görünür itibari ile epik bir hikaye anlatımına da çok uygun. Daha önce benzer bir proje olarak Gladitor filminde çalışan ikili, tarihin en iyi tarihi dramalarından bir tanesine imza atmışlardı. Ridley Scott, son filmleri ile istediği başarıyı elde edemese de usta isim bu sefer durumu değiştirebilir. Hem gişeyi hem de ödül dönemini kasıp kavuracak bir yapımla karşılaşabiliriz. Filmin vizyon tarihi henüz netlik kazanmış değil.

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir