Dizi Haberleri

The Witcher’dan Beklenen Haber Geldi; 2. Sezon Fragmanı Görücüye Çıktı

Netflix platformunda heyecanla takip edilen The Witcher dizisinin 2. sezonunun ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Netflix’ten dizinin 2. sezon tarihi hakkında önemli bir açıklama geldi.

Yeni sezonda kahramanlarımızın başına neler geleceğine dair henüz elimizde fazla bilgi yok ancak Geralt ve Ciri’nin ilişkisine odaklanacak bir sezon olacağını biliyoruz. Ayrıca witcherların eğitildiği kadim bir kale olan Kaer Morhen’in de sezonda önemli bir yeri olacağı düşünülüyor.

Fragman çoğunlukla Geralt ve Ciri’ye odaklanıyor. Geralt’ın çift kılıcı ve Ciri’nin Witcherların eğitildiği yer alan Kaer Morhen’deki eğitimi tanıtımın odak noktası. İlk sezonun finalinde zor durumdayken veda ettiğimiz Yennefer da videonun sonunda izleyiciyi selamlıyor. Görünüşe göre yeni sezonun ağırlıklı karakterleri yine bu üç isim olacak. Ciri ve Geralt ilişkisi ise bir adım daha önde gözükecek. Ciri, aldığı eğitim sonrası ilk sezonda bahsi geçen “gücünü” ortaya çıkartmayı başaracak.

Geralt, bu sezonda diğer Witcherlar ile tekrar bir araya geliyor. Geralt’ın akıl hocası Vesemir’in bahsini de bu tanıtımda duyabiliyoruz. Dizide Vesemir’i Kim Bodnia’nın canlandıracağını hatırlatalım.

Öte yandan Yennefer’ın Sodden Tepesi Savaşı’nda kaybolduktan sonra ortaya çıkışı da kısa da olsa gösteriliyor. Karakterin akıbetini yalnızca fragmandan öğrenmek güç olsa da, tahminler kendisinin Fringilla tarafından esir edildiği yönünde. Çekimleri geçen nisan ayında sona eren yapım, Koronavirüs pandemisi nedeniyle zor günler geçirmişti. The Witcher 2. sezon 17 Aralık 2021 tarihinde Netflix kütüphanesinde olacak. Dizinin 1. sezon bölümleri Aralık 2019 tarihinde yayınlanmış; övgü ve yergileri beraberinde getirmişti.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir