Dizi Haberleri

Netflix Yeni Diziler 2020

En Yeni Dizileri Sonsuz Oda Blog olark sizler için derledik.

 Her ay yayımladığı dizi ve filmlerin listeleri bile merakla beklenirken, 2020 yılında yayım yapmaya başlayacağı projeleri ile izleyicilerini heyecanlandıran Netflix 2020’de animasyon dizilerine çok yer verirken dizi listesinide kalabalık tutmaya çalıştı. Uyarlama dizileri ile de ilgi çeken listede BBC gibi TV kanalları ile ortak yayınları izleyiciler tarafından ilgi toplayacak gibi duruyor, işte Netflix’in 2020’de yayımladığı ve yayımlayacağı diziler.

Alice İn Borderland

Bilgisayar oyunlarına bağımlı bir gurup gencin kendilerini Tokyo’nun tuhaf bir versiyonunda tehlikeli oyunlar arasında bulması ile başlayan hikayede karakterler hayatta kalabilmek için oyunlara dahil olmak zorunda kalır.

-Age Of samurai: Battle For Japan

Japon samuray Date Masamune’nin hayatını konu alacak olan dizi Game Of Thrones’u anımsatmakla beraber Star Wars’un Darth Vader karakterinin de Masamune ilham kaynaklı olduğunu söyleyebiliriz.

-İf Only

Türkiye’de Keşke ismi ile yayınlanacak olan dizi Ay yapımın imzası ve Çağan Irmağın yönetmenliği ile izleyiciye sunulacak. Özge Özpirinçci, Birkan Sokullu ve Ümit Erdim gibi isimler oyuncu kadrosunda bulunurken dizi 30’dan fazla ülkede yayınlanacak.

-Aj And The Queen

İlk sezonu 2020’nin Ocak ayında yayınlanan Amerikan komedisi  drag queen olan RuPaul’un 10 yaşındaki küçük bir çocukla bir karavana atlayıp Amerika’nın dört bir yanında yaşadıkları macera anlatılıyor.

-American Jesus

Mark Millar’ın çizgi romanından uyarlama yapılarak hayata geçirilen projede suyu şaraba dönüştürüp, ölüleri diriltebilen, istediği kişiyi felç edebilen 20 yaşındaki bir gencin aniden Hz. İsa’ya dönüşmesi ile başlayan hikayesini ele alıyor.

-Bridgerton

Yine bir Julie Quinn romanı uyarlanması olan dizi Regency zamanlarını yaşayan Londra sosyetesinin şehvetli ve israfçı dünyasını anlatıyor. Julie Anne Robinson tarafından yönetilen dizi iki çiftin çeşitli sebeplerden dolayı yaptığı evliliği anlatıyor.               

-Centaurworld

Netflix’in animasyon çalışmalarının bir başka projesi olan Centaurworld bir savaş atının yarı at yarı insan vücutlu varlıkların (centaur’ların) yaşadığı bir aleme adım atmasıyla başlayan serüveni anlatıyor.

-Clickbait

Yönetmenliği Brad Anderson tarafından üstlenilirken, senaristliği Tony Ayres ve Christopher White tarafından üstlenilen dizide aniden ortadan kaybolan bir genci arama çalışmaları etrafında sosyal medyanın insanların en tehlikeli dürtülerini nasıl ortaya çıkardığına değiniyor. Bir mini dizi olarak tasarlanan proje hakkında pek fazla bir bilinen olmasa da  Şeytan Marka Giyer veya Arınma Gecesi gibi projelerden tanıdık simalar bulunduğunu söyleyebiliriz.

-Cursed

Efsane kral Artur’un hikayesini bu kez de  Göl Kraliçesi Nimue’nin gözünden anlatan dizide Thirteen Reasons Why (Ölmek İçin 13 Sebep) dizisiyle tanıdığımız Katherine Langford’un yer alması diziye olan merakı arttırıyor.              

-Dash & Lily

Aşk tesadüfleri sever, tesadüfler ise farklı dünyanın iki insanını birbirine aşık edebilir. Yaşına göre epey bilgiç olan Dash ve hayatın tadını çıkaran Lily’nin bu tatlı karşılaşma öyküsünü gençlik dizisi tadında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

-Dracula

BBC Netflix iş birliği ile çalışmaları sürdürülen proje, Kont Dracula’nın Van Heilsing’in soyundan olan kişilerle baş etmesini konu ediniyor. 90 dakikalık 3 bölümden planlanan mini dizi İngiltere’de BBC ekranlarında yayınlanırken diğer ülkelerde Netflix tarafından yayınlanacak. Bol bol kan emme sahneleriyle izleyicileri ürpertecek olan dizi merakla beklenior.

-Eden

Anime bilim kurgu şeklinde hazırlanan ve Justin Leach tarafından yazılırken, Yasuhiro Irie tarafından yönetilen dizi  Robotların yeryüzündeki adeta türünün tek örneği olarak yaşamaya çalışan bir insan çocuğu büyütmeye çalışmalarını anlatacak.

-Fate: The Winx Saga

Winx Club animasyonunun bir benzetmesi olarak 1 sezon 6 bölüm şeklinde hazırlanan mini dizi animsayon yerine gerçek insanların rol almasıyla ilgi çekeceğe benziyor.

-Firefly Lane

Küçük yaşlarda tanışan ve 30 yıllık dostlukları boyunca her türlü zorluğu birlikte atlatan Tully ve Kate’in hikayesini anlatan dizide başrolü Katherine Heigl üstlenecek. Resmi bir açıklama olmasa da dizinin 10 bölümden oluşacağı söyleniyor.

-Folowers

Gerçek hayatta rastlanması yüksek mi bilinmez ama Bir aktris adayının fotoğrafının kendisinden izinsiz çekilmesi sonrasında hayatının değişmesi ve ünlenerek oyunculuk kariyerinde yükselmesi anlatan dizi Folowers ilgi çekeceğe benziyor.

-Gabby’s Dolhouse

Dreamsworks Animation prodüktörlüğünde hazırlanan proje anaokulu çağındaki minikleri şeker mi şeker kedilerin fantastik dünyasına daldıracak. Çocuklar kadar yetişkinlerinde merak ettiği dizi izleyicileri ekran başına toplayacağa benziyor.

-Ghost İn The Shell SAC__2045

2045 yılını canlandıracak olan dizide küresel kapitalizmin çökmesi ile Section 9 adlı Japonya’nın saygın bir sınıfının siber operasyonlar düzenlemeye başlaması konu alınır.

-Ginny & Georgia

Yıllarca annesiyle birlikte düzensiz bir hayat sürdürdükten sonra yerleşik hayatı seçmek isteyen ikilinin yaşadıkları anlatılacak olan anne kız ilişkisi her sezonun 10 bölüm olduğu parçalar halinde yayınlanacak.

-Giri/Haji

Tokyolu bir dedektifin cinayet suçu işleyen kardeşini aramaya çalışmasını BBC2 ekranlarında takip ederken dünyanın geri kalanı için Netflix’te de yayınlanması izleyicileri heyecanlandırıyor. Tokyo’dan izler de taşıyan dizi 2020’de Netflix ekranlarında da yerini alacak.

-Go!GO! Cory Carson

Çocuk yapımlarına da önem veren Netflix 2020’nin Ocak ayından yayınladığı Go!Go Cory Carson dizisi ile çocuklarıda unutmadığını tekrar hatırlattı. Arabaların yaşadıkları maceraları küçük ve sevimli araba Cory’nin penceresinden anlatılması hikayeyi daha güzel yapacağa benziyor.

-Hollywood

 Ryan Murphy’nin başrolü ile 1940’ların Hollywood’unu anlatan dizi Mayıs ayında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

-I Am Not Okat With This

Charles Forsman’ın Aynı adlı kitaptan esinlenerek hazırlanan dizi, genç bir kızın bir yandan aile ve okul yaşantısındaki sorunlarla boğuşurken bir yandan cinsel sorunlarıyla baş etmesini anlatır. Kızın doğa üstü yeteneklerinin olması klasik aile dizilerinden farklı bir proje olduğunu gösteriyor.

-İnto The Night

6 bölümlük Belçika yapımı Netflix dizisi güneş ışınlarının gezegen için tehlike taşıması ve bu esnada bir uçağın güneşten kaçmaya çalışmasını konu alıyor. Bir çok ülkeden oyuncu ile çalışmalarını sürdüren dizi Hakan Muhafız dizisinden tanıdığımız Mehmet Kurtuluşun da oyuncu kadrosunda olması ile ilgi topluyor.

-Jupiter’s Legacy

1930’lar da güçlerini kazanan ilk süper kahramanları anlatacak olan animasyon dizisinde süper kahraman güçleri olan çocukların bu hayata uyum sağlama mücadelesi konu alınıyor.

-Jurassic World: Camp Cretaceous

Efsanevi Jurassic Park film serisinin devamı niteliğinde hazırlanan animasyon dizisinde gerçek hayattan tüm bağı kopan 6 gencin hikayesi anlatılıyor.

-Ju – On :The Grudge

Gerçek olaylardan esinlenerek hazırlanan ve daha önce bir Amerikan versiyonu da yapılan Ju – On :The Grudge Netflix ile korku serivenini başka bir boyuta taşıyor.

-Kid Cosmic

Animasyon temaslı dizilere 2020 yılında çok fazla yer veren Netflix bu sefer Küçük bir çocuğun nasıl süper kahraman olduğunu ele alıyor. Bir çocuğun beş adet kozmik yüzük bulmasından sonra süper güçlere kavuşmasını anlatan dizi çocuk ve ebebeyinlerinin birlikte izleyeceği türden bir proje olacak gibi görünüyor.

-Kipo and The Age Of Wonderbeasts

14 Şubatta seyirciye sunulan ve kıyamet sonrası dönemde geçen olayları ele alan dizi Radford Sechrist tarafından hazırlanıyor.

-Locke & KEy

Babalarının sır ölümü ve ardından evde buldukları gizemli bir anahtar ile yaşantıları çok değişen 3 kız kardeşin hikayesi, Stephen King’in oğlu Joe Hill’in yazdığı aynı adlı çizgi romandan esinlenerek hazırlanıyor.

-Masters Of The Universe: Revelation

He-Man ve İskeletor’un Eternia için verdiği mücadeleyi anlatan dizi bir sezon sürecek ve animasyon severleri ekran başına kilitleyecek.

-Messiah

2020’nin ilk ayında gösterime giren ve modern çağda Orta Doğu’da İsa ya da Mesih olduğunu iddia eden bir adamın CIA’e kadar uzanan macerasını gerilim türünde anlatan dizi 10 bölüm olarak izleyiciye sunuldu.

-October Faction

Steve Niles ve Damien Worm’a ait çizgi romandan uyarlama yapılarak hazırlanan ve 23 Ocakta gösterime giren dizide Canavar avcıları Fred ve Deloris’in aile dertleriyle uğraşma hikayesi ele alınıyor. Korku türünde hazırlanacak proje hem canavar hem aile konusu ile ilgi çekici hale geliyor.

-Pacific Rim

Daha öncesinde film olarak gösterime girmesi ile hatırlansada Netflix dokunuşları ile insanların robotlarla verdiği savaş dizi halinde seyirciye anlatılacak.

-Ragnarok

İskandinav mitolojisini merkezine alarak hayali bir Norveç köyünde geçen olayları anlatmanın yanı sıra dizide iklim değişikliğine de vurgu yapılacak. 31 Ocakta gösterim girmesi ile birlikte ışığı parlayan diziler arasında olduğunu söyleyebiliriz.

-Reality Z

Rio de Janeiro renkleri arasında korku ve komedi türünde yayınlanacak olan dizi reality show’un eleme gecesinde tüm şehirde yaşanan felaketi ele alacak.

-Space Force

ABD ordusunun yeni bölümü Space Force çalışanlarının yaşamlarını komedi ile izleyicilere sunacak olan Netflix ordu ve komediyi bir araya getirerek şaşırtıcı bir yapıma imza atacak.

-The Green Beret’s Guide to Surviving the Apocalypse

Dünyanın sonunu konu alan filmlerin hepsini unutturacak komedi bilim kurgu dizisi dünyanın sonunun nasıl geleceğiyle ilgili çeşitli teoriler ile izleyici karşısına çıkacak.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir