Sinema Haberleri

Michael Keaton Yeni Flash Filmi için Tekrar Batman Olabilir!

1989’da ve 1992 de çekilen Tim Burton imzalı Batman filmlerinin yıldızı Michael Keaton, yeni çekilecek Flash filmi için tekrar Batman olabilir. Warner Bros, Flash filminde gösterilecek ‘yaşlı Batman’ için Michael Keaton ile görüşüyor.

Son yıllarda oynadığı ödül ağırlıklı filmlerle adından övgüyle söz ettiren Michael Keaton, The Wrap’in haberine göre DC’nin en sevilen ve popüler çizgi romanlarından FLashpoint’ın beyazperde uyarlaması için tekrardan Batman olmak üzere. Görüşmelerin henüz ilk aşamasında olduğu ve henüz %100 kesinleşmiş bir durum yok.

Michael Keaton’ın Batman olarak dönecek olması epey şaşırtıcı bir haber zira Flashpoint hikayesindeki ‘yaşlı Batman’ portresi için Jeffrey Dean Morgan adı geçiyordu nitekim kendisi DCEU evrenide Bruce Wayne’in babası rolünde. Flashpoint hikayesinde karşımıza Bruce Wayne’in öldüğü bir paralel evrende alkolik, daha karanlık ve kaybedecek hiçbir şeyi olmayan Batman portresiyle Thomas Wayne, yani Batman’in babası çıkıyordu. Flashpoint’i konu edinecek bu uyarlamada kaynak materyalden farklı bir şeyler ortaya çıkaracak gibi.

Aynı filmde hem Thomas Wayne’in hem de eski Batman olan Michael Keaton’ın Batman olarak izleyici karşısına çıkma olasılığı da var.

Flashpoint konu olarak Flash karakterini merkezine alan bir hikayeye sahip. Kişisel olarak en sevdiğim çizgi roman hikayelerinden biri olan Flaspoint’te Flash, yıllar önce ölen annesini kurtarmak için zamanda geriye gider ve bunu yaparken yanlışlıkla ortaya oldukça karanlık bir paralel evrenin ortaya çıkmasına neden olur. Bu paralel evrende Superman, Batman, Wonder Woman ve Aquaman gibi karakterlerin alternatif halleri ortaya çıkar.

Birds of Prey ile tanınan Christina Hodson‘ın senaryosunu kaleme aldığı filmin yönetmenliğini IT ve IT: Chapter 2 filmleriyle son dönemde ünlenen Andy Muschietti üstleniyor. Kendisinin elindeki hikayenin potansiyleliyle beraber DC filmlerinin geleceği adına Flashpoint çok önem teşkil ediyor. Michael Keaton hamlesi de bu yüzden filme çok büyük bir artı katabilir. Michael Keaton’ın canlandıracağı yaşlı, huysuz aynı zamanda olgun Batman portresi film için sabırsızlanmaya yetecek yegane sebep. Önümüzdeki birkaç yıl DC filmleri için epey önem teşkil edecek gibi. Solo Batman filmi, Joker 2, Justice League Snyder Cut, Flashpoint ve Wonder Woman 2 ile epey kalabalık ve iddalı bir takvime sahip Warner Bros bakalım bu sefer girdiği yükün altından ne dereceli başarılı ayrılabilecek.

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir